Unutulmaz jönler galada buluştu

'Melekler ve Kumarbazlar' filminin galasında yan yana gelen Yeşilçam'ın duayen aktörleri Kadir İnanır, Ediz Hun, Göksel Arsoy ve şarkıcı Orhan Gencebay büyük ilgi gördü

Unutulmaz jönler galada buluştu
Türk sinemasının ünlüleri Cem Davran'ın yeni filmi "Melekler ve Kumarbazlar"ın galasında buluştu. Yeşilçam tarihinin önemli jönleri; Kadir İnanır, Ediz Hun, Göksel Arsoy, İzzet Günay ve ünlü şarkıcı Orhan Gencebay'ın filmi izlemek için yan yana gelmesi basının ilgisini çekti. Eski jönler sinemaseverler tarafından da büyük ilgiyle karşılandı. Gösterim için İstanbul'daki City's Sinemaları'na akın eden davetliler, yer bulmakta zorlandı. Film, 19 Ağustos 1999'da meydana gelen depremden sonra Adapazarı'nda dört yakın arkadaşın yaşadığı travmayı, geleceğe dair umutlarını, arayışlarını ve tutkularını anlatıyor. İrem Altuğ, Hakan Gerçek, Davran, Alp Korkmaz ve Bülent Şakrak'ın rol aldığı filmin, gerçek bir hikâyeyi anlattığı açıklandı.
Galaya ailesiyle katılan Cem Davran "Bizi yalnız bırakmayan sinemaseverlere teşekkür ederim. Bu kadar kalabalığı görenler 'Komedi filminin galası mı var' diye düşünmüştür. Film bir dramdır ama gösterilen ilgi, bizleri fazlasıyla memnun etti" dedi.