İzmir Fuarı kapılarını evcil hayvanlara

Uluslararası İzmir Fuarı bu defa kapılarını evcil hayvanlara açtı. Sektöründeki en kapsamlı fuar olan Pet Show 2009 12. Evcil Hayvan Fuarı, İzmir Fuarı Kültürpark 2 nolu sergi salonunda açıldı.

Doğa severlerin büyük ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele; stres yüklü kent yaşamında doğal yaşamın farkındalığını yaratmak istediklerini belirtti. Eyigele konuşmasında, "Efor Fuarcılık, insanoğlu'nun doğa ile olan iletişimini, doğa-insan dostluğuna çevirmek amacıyla Pet Show'u düzenlemektedir. Başta İzmirliler olmak üzere tüm Egeli doğa severleri yılda bir defada olsa Kültürpark'ta bir araya getiriyoruz" dedi.
Özellikle çocuklara doğa ve hayvan sevgisini kazandırmaya çalıştırdıklarını belirten Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, "12 yıldır sürdürdüğümüz bu çalışmaların büyük ilgi görmesi, bizlerin doğru yolda olduğunu gösteriyor" diye konuştu. Efor Fuarcılık'ın düzenlediği Pet Show 2009 12. Evcil Hayvan Fuarı'na bu yıl ağırlıklı olarak İzmir, İstanbul, Bursa ve Ankara illerinden 60 Kurumsal firmanın katıldığı bildirildi. Katılımcı firmalar açtıkları standlarında, evcil hayvanlar, aksesuarları, beslenme, sağlık ve bakım ürünleri yer alıyor. 25 Ekim'e kadar sürecek olan etkinlik, 11:00 ile 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.