Yanarak öldü

Bahçelievler'de bir fırında sabaha karşı çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yanarak öldü
Eskiden çalıştığı fırına arkadaşlarını ziyarete gelen ve yangına uykuda yakalanan bir kişi yanarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre olay sabah saat 05.00 sıralarında Soğanlı Mahallesi Çavuşpaşa Caddesi Serkan Sokak üzerinde bulunan bir fırında meydana geldi. Fırının imalathane bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede üst kattaki yatakhaneye de sıçradı. Fırındaki işçiler, son anda kendilerini dışarı attı. Ancak daha önce fırında çalışan ve akrabası olan işçileri ziyarete geldiği öğrenilen Abdurrahman Turan(19) dışarı çıkamadı. Yatakhanede uyuyan Turan, yangını fark edemeyince,yanarak feci şekilde can verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını tamamen söndürdükten sonra Abdurrahman Turan'ın cesedine ulaşıldı. Yakında askere gidecek olan Turan'ın yakınlarını görmek için memleketi Adıyaman'dan 3 gün önce geldiği öğrenildi.
Öte yandan çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangında kundaklama şüphesi üzerinde duruluyor. Apartman sakinleri yangının hemen ardından bir kişinin "Yanıyor kaçın" şeklinde bağırarak kaçtığını iddia etti. Yangın sonucu fırın tamamen kullanılamaz hale gelirken, sabah işyerine gelen fırın çalışanları gözyaşlarına hakim olamadı.

Abdurrahman Turan'ın cesedi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı