Şehit aileleri basın toplantısı yaptı

Şehit Aileleri Derneği ve Federasyonu Başkanı Hamit Köse son günlerde yaşanan PKK'lıların teslim oluşu ile ilgili basın açıklması yaparak 'Yerle gök birleşmesi ne kadar imkansız ve zor ise şehit analarının ve terörist analarının birleşmesi de o kadar zor ve imkansızdır' dedi.

Şehit aileleri basın toplantısı yaptı
Şehit Aileleri Derneği ve Federasyonu Başkanı Hamit Köse şöyle konuştu :

Bizler bu vatanın birlik ve bütünlüğü için devletimizin emirleri gereği güneydoğuda terörle mücadele ederken hayatının baharında şehitlerin geride bıraktığı anne, baba, eş ve kardeşleriz. Devletimizi yönetenler "Vatan görevi kutsaldır" diyorlar biz de evlatlarımızı gönderiyoruz. Evlatlarımızda şehit oluyor. Kürt açılımı, demokratik açılım ve milli birlik mutabakatı gibi boş laflarla kapı kapı dolaşıp sözde barış çanları çalıyorlar.

Konuyu muhatabı olmayan ilgisiz alakasız kişilerle görüşüp destek aldıklarını kamuoyunun ve şehit ailelerinin bile kendilerini destekleğini söylerken şehit annesi olmayan kişilerin Diyarbakır'da terörist anneleri ile kucaklaşması seneryosunu öne sürüyorlar. Bu tamamen uydurmadır şehit anaları işte buradadır. Bir Şehit anasının onursuz, gurursuz olup bir teröristin ayağına gideceğini tahmin etmiyoruz. Bu bir seneryodur.

Son terörist adalete ve güvenlik güçlerimize teslim olmadan böyle bir destek konusu şehit aileleri ve bu vatanı seven insanlar tarafından kesinlikle söz konusu olmaz. Yerle gökün birleşmesi ne kadar imkansız ve zor ise şehit analarının ve terörist analarının birleşmesi de o kadar zor ve imkansızdır.

İşte basın açıklaması :