Mobilya ustasının feci ölümü

Bursa İnegöl Mobilyacılar Sanayi Bölgesi faaliyet gösteren bir mobilya imalatı fabrikasında meydana gelen iş kazasında, asansör boşluğu ile kapısı arasına kafası sıkışan montaj ustası feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgilere göre kazada, mobilya montaj malzemelerini almak için fabrika binasının ikinci katına çıkan 35 yaşındaki montaj ustası Yaşar Karaman, aldığı malzemeleri fabrika içerisindeki yük asansörü ile indirmek istedi.

Asansörün alt katta mı, üst katta mı olduğunu kontrol etmek için çift kapalı olan asansörün ana kapısında bulunan bölmeden asansör boşluğuna kafasını sokan genç mobilyacı, bu sırada asansörün hareket etmesi üzerine, asansör kabini ve asansörün ana kapısı arasında sıkışıp kaldı.

Kafası ezilen, 10 yıllık evli olup 6 yaşında bir kız çocuğu babası olan genç usta feci şekilde olay yerinde can verdi.

Olay yerine gelen Savcı ve emniyet ekiplerinin incelemelerinin ardından Yaşar Karaman'ın asansör ile kapı arasına sıkışan kafası, İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak, İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

Oğlunun ölüm haberi ile yıkılan baba Selahattin Karaman'ı teselli etmek ise mümkün olmadı. Sinir krizleri geçiren baba, çevredeki işçiler tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Cumhuriyet Savcılığının kazayla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.