Office 2010 geri sayımda...

Microsoft'un popüler döküman yazılımı Office'in 2010 sürümü için çok az vakit kaldı. Meraklılar önümüzdeki ay yazılımı deneyebilir!

Teknoloji sitesi haberine göre, dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden Microsoft'un en az Windows kadar kullanılan yazılımı Office'in yeni sürümünün eli kulağında. Öyle ki, Las Vegas'da yapılan basın toplantısında, beta versiyonunun önümüzdeki ay (Kasım 2009) yayınlanacağı açıklandı. İçeriğine video ve ses desteği de eklenen Office 2010, kullanıcı dostu bir arayüz ile gelecek. Tamamlanmış sürüm ise, 2010'un ilk yarısında dağıtılacak.

Office 2010'u kullanabilmek için istenen işletim sistemi gereksinimi minimum Windows XP Service Pack 3 olmak zorunda. Aksi halde yeni döküman yazılımı sisteminizde çalışmayacak. Office 2010 ve içerdiği eklentiler hakkında detaylı bilgi için, Microsoft'un resmi adresine tıklayabilirsiniz.

Kasım 2009'da kullanıcılara sunulacak tek yazılım Office 2010 değil. Ayrıca SharePoint Server 2010 da önümüzdeki ay kullanıcılarla buluşacak bir diğer Microsoft hizmeti.