MEB Personel alıyor

Kamu eleman alımı harekete geçti.Maliye, SPK, Dış Ticaret Müsteşarlığı,İş Teftiş Kurulu, MEB ve Emniyet Teşkilatı eleman alıyor.

MEB Personel alıyor
Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı sınavla 500 vergi denetmen yardımcısı alacak. Giriş sınavına, başvuru şartları uygun olan ve KPSS 49 puan türünden 75 ve daha üzeri puan alan kişilerden, puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere ilk 4000 kişi alınacak. Başvurular, 30 Ekim 2009 tarihinde sona erecek. SPK UZMAN YARDIMCISI ARIYOR Sermaye Piyasası Kurulu’nda G.İ.H. sınıfında bulunan 8. derece kadrolu 15 adet ‘uzman yardımcısı” ve A.H. sınıfında bulunan 8. derece kadrolu 2 adet ‘uzman hukukçu yardımcısı” kadrosunda görevlendirilmek üzere aday personel seçimi için giriş sınavı yapılacak. Sınava katılmak isteyenler, istenen belgelerle, 23 Ekim 2009 tarihine kadar Kurul merkezine başvuracaklar.

Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı Dış Ticaret Kontrolörleri Kurulu Başkanlığınca açık bulunan 5 adet Stajyer Dış Ticaret Kontrolörü kadrosu için 14-15 Kasım 2009 tarihlerinde Ankara’da Stajyer Dış Ticaret Kontrolörlüğü Giriş Sınavı yapılacak. En geç 28 Ekim 2009 Çarşamba gününe kadar Başkanlığa müracaat etmek gerekiyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda açık bulunan 63 (22 sosyal, 41 teknik) adet iş müfettişi yardımcılığı kadrolarına, Ankara’da yapılacak sınavla iş müfettişi yardımcısı alınacak. Başvurular 3 Kasım 2009′da sona eriyor. Kültür ve Turizm Bakanlığınca, ‘Stajyer Kontrolör Giriş Sınavı” yapılacak. Adayların, 26 Ekim 2007 tarihine kadar başkanlığa müracatları gerekiyor. Kamuda 2010 yılında Milli Eğitim Bakanlığı 50 bin, Emniyet Teşkilatı 30 bin ve Sağlık Bakanlığı 20 bin personel alımı hedefliyor. Bakanlık bürokratları personel alımında rakama ilişkin son kararı Maliye’nin vereceğine dikkat çekiyorlar.