Kaymakam makamını sokağa taşıdı

Ağrı'nın Taşlıçay İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, cadde ve sokakları dolaşarak veya kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinliyor.

Kaymakam makamını sokağa taşıdı
Kaymakam Ercan Ateş, sorunları birlikte tespit ederek çözüm ürettiklerini söyledi. Bu çalışmalarla vatandaşların fikirlerini de alarak çözüme katkı sağlamalarını hedeflediğini belirten Ateş "Kahvehaneler, günlük yaşamın stresini atlatmak, insanların konuşarak rahatlamak ve dinlenmek için uğradıkları kapalı yerlerdir. Sohbet etme mekanı olma özelliğini taşıyan kahvehanelerimizde bulunan vatandaşların duydukları, yaşadıklar ve bildikleri sorunları ile çözüm yollarını buralarda
anlatmaları ve tartışmaları daha kolay oluyor. Bu nedenle cadde, sokakta,kahvehanelerde ve diğer iş yerlerinde vatandaşımızı dinleyerek hem sorunları tespit ediyor, hem de birlikte çözüm üretiyoruz. Bu şekilde çalışmalarımızla vatandaşlarımızın fikirlerini de alarak çözüme katkı sağlamalarını hedefliyoruz. Mesai saatleri içerisinde değil 24 saat çalışarak, makamda oturarak değil vatandaşa giderek, onları dinleyerek ilçemizin ve halkımızın sorunlarını gidermeye çalışacağız, Taşlıçay'ın her köşesi benim için makamdır" dedi.
Kaymakam Ateş ile birlikte çaylarını yudumlayarak sorunları dile getiren Taşlıçaylı vatandaşlar ise "Kaymakamız mesai dışında bizleri dinleyerek çare olmaya çalışıyor. Bizler de mümkün olduğu kadar kendisine yardımcı olacağız, kendisine teşekkür ediyoruz" dediler.