Kardeş okula ziyaret

Van Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kardeş okulu olan Tuşba İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Kardeş okula ziyaret
Buzhane Mahallesi'nde bulunan Tuşba İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Sayılır'ı Okul Müdürü İlhami Altınmakas karşıladı. Okul İdarecilerinden okulun ihtiyaçları hakkında bilgi alan Ali İhsan Sayılır daha sonra okulun öğretmenleri ile bir toplantı yaptı. Okulun başarısının kendi başarıları olacağını belirten Ali İhsan Sayılır, okula her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı. Öğretmenlerin talebi üzerine okul öğrencilerine deneme sınavı desteğini vereceklerini belirten Sayılır öğretmenlerden öğrenci velilerinin evlerinde mutlaka ziyaret etmelerini istedi.
Van'da son yıllarda eğitim adına çok güzel şeylerin yapıldığını söyleyen Ali İhsan Sayılır, fiziki altyapının büyük oranda tamamlandığını, artık kaliteye odaklanacaklarını söyledi. Sayılır, SBS'de başarının artırılabilmesi için Vali Karaloğlu'nun direktifleri ile 16 okulda merkezi kurslar açılacağını, ayrıca her ilçede 1, Erciş ilçesinde de 2 SBS kursunun açılacağını vurguladı.