Muro'nun son anları

Kurtlar Vadisi Pusu'nun en önemli iki karakteri yayınlanan son bölümde diziye veda etti.

Kurtlar Vadisi Pusu'da terör örgütünün metropol sorumlusu olarak tanıdığımız Muro, 'İçindeki insan sevgisine sürekli nalet' etmiş ve bir dönem sağ kolu Çeto, stajyer devrimci Yıldırım ile dizinin vazgeçilmez karakterlerinden biri olmuştu.

Ancak kimi çevrelerce Muro, sempatik tavırları ile izleyiciye terör örgütünü 'hoş göstermeye' çalıştığı iddiasıyla tepkilere neden olmuş ve bir an önce 'ölmesi' gerektiği yorumlarında bulunulmuştu.

MURO'NUN ÖLÜME GİTTİĞİ AN

Çeto'nun ölümüne üzülen Muro ise intikam ateşi ile örgüte bomba düzeneği sağlayan bir militanın kapısını çaldı. Canlı bomba olarak Cevat Akarsu'yu öldürme planı yapan Muro, bomba düzeneğini Akarsu adına çalışan bir militan tarafından hazırlandığından habersizdi. Akarsu'nun aracının önüne atlayarak bombayı ateşlemeye çalışan Muro, başarılı olamayınca nasıl bir oyuna geldiğini bir süre sonra anlayacaktı.Akarsu'nun evinde elleri bağlı halde bekleyen Muro, bombayı aktif hale getirmek için gelen kişinin üzerine bombayı yerleştiren örgüt militanı olduğunu görünce şaşırdı.Şırınga ile enjekte edilen ilaç sayesinde CIA'in üst düzey sorumlusu Aron Feller'in belirlediği bir asker çayevine getirilen Muro, Akarsu'nun adamlarınca içeriye oturtuldu. Ve bir kaç dakika sonra onlarca Mehmetçik'in çay içtiği mekandan uzaklaşan Feller, uzaktan kumanda ile Muro'nun üzerindeki bombayı patlattı.

İŞTE O AN
..........