Korkuteli'nde buluşma

Kabataşlılar Derneği üyeleri, Antalya Kabataşlılar Derneği'nin ev sahipliğinde Korkuteli'de bir araya gedi.

Korkuteli İlçesi, Bayak Köyü'nde Antalya Kabataşlılar Derneği ve Kabataş Lisesi mezunu Antalyalı iş adamı Oktay Berberoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya gazeteci Tufan Türenç, Kabataş Eğitim Vakfı eski Başkanı Erdal Dumanlı, Akdeniz Üniversitesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sunar Birgöz, Prof. Dr. Atilla Ramazanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Eski İl Başkanı Ertuğrul Ünal, Antalya Kabataşlılar Derneği başkanı Hüseyin Seymen okul mezunları katıldı.
Buluşmada konuşan Kabataşlılar Derneği Eski Başkanı Erdal Dumanlı, "70 Kabataşlıyı bir araya getirmek bizim için çok güzel oldu. Bütün bu güzellikler ve organizasyonlar sizlerin maddi ve manevi katkıları ile birlikte yönetim kurulumuzda görevli arkadaşlarımızın sadece sizlere bunları yaşatabilmenin hazzı karşılığında üstün çabaları ile gerçekleşmektedir" dedi.
Konuşmaların ardından Kabataşlılar Derneği eski başkanı Erdal Dumanlı, meltem çiftliği sahibi ve organizeye ev sahipliği yapan iş adamı Oktay Berberoğlu'na bir plaket verdi.