Bu keçi balık yiyiyor

Aydın Merkez Paşayaylası'nda bulunan bir restorana dadanan inatçı keçi damak tadı ile görenleri şaşırtıyor. Restorana gelen müşterilerin ve piknikçilerin yemeklerini yiyen keçi, en çok acı biberle kızartılmış balık yemeyi seviyor.

Bu keçi balık yiyiyor
Yaylada ağız tadı ile balık yemek isteyen vatandaşları inadı ile bezdiren keçi, sahibinin zor kullanarak bölgeden uzaklaştırmasına rağmen bir türlü inadından vazgeçmiyor. İnatçı ve sevimli keçi sadece rakı içmiyor.
Özellikle pişmiş alabalık yemek isteyen vatandaşlara musallat olan keçi, sevimliliği ile kendisini sevdirirken, utanmaz ve inatçılığı ile de müşterileri kızdırıyor. Masada ne varsa yiyen keçiden kurtulamayan vatandaşlar keçinin sahibinden yardım istiyor.
İlk defa balık ve acı biber yiyen bir keçi gördüğünü belirten Metin Can, “Hayatımda böyle bir şey görmedim. İlginç bir hayvan” dedi.
Keçinin küçüklüğünden beri restoran çevresinde büyüdüğünü ve küçükken vatandaşlardan ok yüz bulduğu için böyle arsız yetiştiğini belirten sahibi ve restoranda işçi olarak çalışan İsa Dülger “Kim gelirse yiyeceklerine saldırıyor. Balık yiyen keçi ne gördüm, ne de duydum. Ama bu keçi balık, acı biber salata ne bulursa yiyor. Piknikçiler kovsa bile geliyor. Ben ve herkes bu durumdan şikayetçi. Ama yapacak bir şey yok” dedi.