AK Parti seçim çalışmalarına başladı

AK Parti Gebze İlçe Danışma Meclisi toplantısında seçim hazırlıkları görüşüldü.

Gebze Belediyesi Osman Hamdi Bey Kültür Salonu'ndaki toplantıya Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık ve Sibel Gönül, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Zeki Aygün, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ve ilçe başkanları ile teşkilat yöneticileri katıldı. Danışa meclisinde konuşan Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram, ilçe teşkilatı olarak 2011 seçimlerinin hazırlıklarına başladıklarını kaydetti. Yılmaz, "Zaferle çıktığımız 29 Mart yerel seçimlerinden sonra hedefimiz 2011 seçimleridir. 2011 seçimleri bizim için çok önemlidir. AK Partili fedakardır, onun için şimdiden 2011 seçimleri için çalışmalara başladık" dedi.
Hükümetin çalışmalarından da bahseden Yılmaz, "Türkiye'de geçmişteki hükümetlerinin üstesinden gelemediği meseleleri AK Parti hükümeti olarak bir bir hallettik. Bizim tek kavramımız Türkiye, hak, millet ve adalettir. Ben demokratik açılımını birlik, beraberlik ve kardeşlik olarak tanımlıyorum. Biz bu sorunun da üstesinden geleceğiz. AK Parti sayesinde Türkiye'nin önü açıktır" diye konuştu.
Toplantıda konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise iyi bir belediyecilik yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Köşker, "Önümüzdeki süreçte halkımıza hizmet üretmek istiyoruz. Ama bununla beraber bütçemizi de sağlamamız gerekiyor. Göreve geldiğimizden beri 18 milyon (trilyon) borç ödedik" dedi.
Köşker, kent meydanı projesinde aralık ayında dükkanları vatandaşlara teslim edileceğini de kaydederek, "6 aydır gece gündüz çalışıyoruz. Herkes Gebze'ye yapılan hizmetlerin çabuk bitmesini ister. Biz de 5 yılda 10 yıllık hizmetler yapacağız. Belediye başkanı üreticidir, teşkilat ise bunun pazarlamasını yapar" diye konuştu.
Köşker, "Gebze'ye yatırımlarımız devam ediyor. Eskihisar sahili hızlı bir şekilde devam ediyor. Kocaeli'ye yapılmayan hizmet Gebze'ye yapılıyor. Gebze'ye hizmetlerimiz devam ediyor. Göreve geldiğimizden beri 5.5 milyon trilyon tasarruf ettik. Fakir fukaraya sahip çıkıyoruz."