Mustafa Sandal hayranlarını coşturdu

Türk pop müziği sanatçısı Mustafa Sandal, Kahramanmaraş'ta hayranlarını coşturdu.

Mustafa Sandal, Kahramanmaraş Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında özel bir GSM operatörü ile ortaklaşa düzenlenen konserde Ortahal'de konser verdi.

Son albümü 'Karizma'dan ve 1994 yılından bu yana çıkardığı albümlerden sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Sandal, sahne şovuyla da beğeni topladı.

İlk defa konser verdiği Kahramanmaraş'ta gördüğü ilgiden çok memnun kaldığını söyleyen Sandal, "Konser programlarımız içerisinde Kahramanmaraş yoktu; ancak biz programa dahil ettik. İyi ki böyle bir şey yapmışız" dedi.

Konserde Mustafa Sandal'a çiçek takdim eden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz da, "Kültür ve sanata, sanatçıya her zaman değer vermiş olan Kahramanmaraş'ımız bugün bir güzel sanatçıyı sizler gibi ülkemizin dört bir tarafında milyonların gönlünde taht kurmuş olan, ahlakıyla duruşuyla terbiyesiyle hepimize örnek olan bir güzel insanı Mustafa Sandal kardeşimizi bugün evimizde misafir ediyoruz. Kendilerine ve ekip arkadaşlarına sizler adına, şehrimiz adına ve şahsım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MUSTAFA SANDAL'IN KONSERİNDEN GÖRÜNTÜLER