Tek düşüncemiz Milas ve Milas halkı

AK Parti Milas İlçe Teşkilatı, Kaymakam M. Bahattin Atçı'yı makamında ziyaret etti.

Tek düşüncemiz Milas ve Milas halkı
Ziyarete AK Parti Milas İlçe Başkanı Durmuş Cüce, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Esen, yönetim kurulundan Mustafa Tan, Ahmet Pehlevan, Ahmet Göztepe, Erdinç Kula, Muhammet Kıprak, Safinaz Zor ve AK Parti Milas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Ercan katıldı.
Ziyarette konuşan AK Parti Milas İlçe Başkanı Cüce: “Öncelikle hoş geldiniz, daha önce birlikte çalıştığımız, halka değer veren birisiniz. Milas için hep birlikte çalışıp Milas’ın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” dedi.
AK Parti Milas İlçe Başkanı Cüce’ ye teşekkür ederek sözlerine başlayan Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı da, “Bizim tek düşüncemiz Milas ve Milas halkı olmalı. Herkes objektif olmalı ve insanlara eşit şekilde yaklaşmalıyız. Yapmış olduğumuz çalışmalar sonucu Milas ve Milas halkı bundan yararlanacak veya zarar görecek. Her şeyi merkezden beklemek yanlış olur. Bizler ve halkımızda üzerine düşen görevleri yerine getirirsek daha iyi bir Milas’a sahip oluruz. Kardeşlik ruhumuzu geliştirerek birbirimize yaklaşmalıyız. Milas kültürü, eğitimi, ekonomisi ile Türkiye’nin inci ilçelerinden biri. Gelişme potansiyeline sahip bir ilçe. İmkânlarımızı en iyi şekilde kullanmalıyız. Sahip olduğumuz doğal, tarihsel kaynaklara sahip çıkmalıyız. Milas için omuz omuza tek vücut olmalıyız” diye konuştu.