Seda Sayan halkı nasıl kandırdı?

Halkın en güvendiği sanatçı seçtiği Seda Sayan, halkı nasıl kandırdı!

Müge Anlı'nın Atv'de ekrana gelen 'Tatlı Sert' programındaki başarısından yola çıkan Seda Sayan, 'Yalnız Değilsiniz' adlı bir program sunmaya başladı.

VATANDAŞIN DUYGULARIYLA OYNADI

"Kayıp sevdiklerinizi bulalım, gizli kalmış cinayetleri çözelim" diyerek vatandaşa yardım edeceğini duyuran Kadırgalı'nın ne yazık ki vatandaşın duygularıyla oynayıp izleyicileri kandırdığı ortaya çıktı! Her fırsatta "En güvenilir ünlüyüm" diyen Seda Sayan'ın düzmece programı 13 Ekim tarihinde ekranlardaydı. Düzmecenin başrolünde ise 'Hafize Ana' vardı.

SAHTE GÖZYAŞLARI AKITTI

Hafize Ana, oğlunu 8 yıldır görmediğini ve buna gelininin sebep olduğunu söyleyerek gözyaşlarını akıttı. Acılı öyküsüyle herkesi duygulandıran Hafize Ana, programın konuğu dedektifleri de seferber etti. Ve birkaç gün sonra Hafize Ana, canlı yayında 28 yaşındaki oğlu Recep'e 8 yıllık hasretin ardından kavuştu. Yayında gözyaşları sel oldu, Seda Sayan da bu duygusal tablo karşısında ağladı... Ancak ne Hafize Ana, ne Recep ne de yaşanılanlar gerçekti...

8 YILLIK HASRET TAMAMEN YALAN

Asıl adı Sevil Karviç olan 'Hafize Ana', herkesi canlı yayında kandırdı. Gerçekte 'Recep' isminde 28 yaşında bir oğlu bulunmayan Sevil Karviç, 8 yıllık 'sözde' hasretine canlı yayında son vermişti!

BAS PARAYI KAP MAĞDURU

IMC Ajans'ın kadrolu oyuncularından Sevil Karviç, birkaç sene önce yine bu tarz programlarda mağdur olarak ekrana çıkmıştı. 'Yalnız Değilsin' de de Hafize Ana rolünü üstlenen 69 yaşındaki oyuncunun gerçek hayatta bir kızı ve 45 yaşlarında bir oğlu var. Sevil Karviç'in oğlu ise Seda Sayan'ın programında bahsettiği gibi İzmir'de kayıp değil annesinin yanına İstanbul'da...