Vali Erkmen incelemelerde bulundu

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Acıpayam ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Erkmen incelemelerde bulundu
Vali Erkmen'in Acıpayam gezisine, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu ve Encümen üyeleri katıldı. Vali Erkmen, Acıpayam Kaymakamlığı önünde Kaymakam Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve İlçe'deki daire Müdürleri tarafından karşılandı.
İlk olarak Acıpayam belediyesini ziyaret eden Erkmen burada Başkan Şevkan tarafından ilçe hakkına bilgiler verildi. Şekvan Vali Erkmen'e Acıpayam'da yapıla Kabak Kemane hediye etti. Erkmen, Başkan Şevkan'a görevinde başarılar dileyerek, "Devlette bütünlük vardır. Bir taraftan merkezi idare olarak bizler, bir tarafta yerelde sizler, diğer kamunun bütün birimleri ortak olarak beraber, bütünlük içerisinde hizmet üreteceğiz. Hepimizin ana gayesi vatandaşa hizmettir. Önemli olan bunları en iyi şekilde gerçekleştirmektir. Gerçekleştirildiği zaman da hepimiz bundan mutlu oluruz." dedi.

Vali Erkmen ve beraberindeki heyet daha sonra Acıpayam Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Uğur Kalkar, İlçenin genel durumu ve sorunları hakkında Vali Yavuz Erkmen'e brifing verdi. Ziyaretlerin ardından encümen toplantısı yapıldı. Toplantı basına kapalı gerçekleştirildi. Vali Yavuz Erkmen ve beraberindeki heyet daha sonra, Alaattin Beldesi'nde incelemelerde bulundular. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Vali Yavuz Erkmen, vatandaşların sorunlarını dinledi. Toplulaştırma hakkında vatandaşlara bilgi veren Vali Erkmen, toplulaştırmanın yararını görmeleri için uygulama yapan bir bölgeyi gezmelerini söyledi.

Vali Erkmen son olarak devam eden Denizli-Antalya Bölünmüş Yol çalışmalarını denetledi. Şantiyeyi ziyaret eden Vali Erkmen, burada yetkililerden yol çalışmaları hakkında bilgi aldı.