Kadir Has Stadı'nda son rötuşlar

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda bir yandan çimlerin iyileştirilmesine yönelik çalışmalar sürerken bir yandan da dış cephede LED aydınlatma sistemi ile ilgili çalışmalara başlandı.

Kadir Has Stadı'nda son rötuşlar
Yaklaşık 15 gün önce İngiliz uzmanlar tarafından başlanan çimlerin iyileştirilmesine yönelik çalışmalara ilave olarak Kadir Has Stadı'nın dış cephesinde gece görüntüsüne ayrı bir hava katacak olan LED aydınlatma çalışmalarına da başlandı. 6 bin noktasal aydınlatmanın kullanılacağı dış cephede gece görüntüsü rengarenk bir görünüm kazanacağı belirtildi. Son teknolojik imkanların kullanılarak oluşturulacağı aydınlatma sisteminde sahadaki takımların renklerinin yansıtılabileceği bir ortamın yanı sıra gol sonrası çeşitli efektler de sergilenebilecek. Büyükşehir Belediyesi'nin logosunun da LED aydınlatma sistemi ile ana kapıya yerleştirileceği çalışmalar kapsamında ayrıca dış cephedeki cam aralıklarına da toplam 80 adet renkli projektör yerleştirilecek.
Dış cepheye yönelik çalışmalar kapsamında ayrıca ana taşıyıcı kolonlar ve akslar da siyaha boyanıyor. Kadir Has Stadı'nın dış cephesinde önemli bir farklılık arz edecek olan boyama çalışmalarının birkaç gün içinde tamamlanması planlanıyor.