Dev projeye başlandı

Fatsa Belediyesi'nin yerel seçim öncesi kamuoyu ile paylaştığı ve yine seçim öncesi ihalesi yapılan Spor Kompleksi'nin alt yapı çalışmalarına başlandı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, söz verdikleri her projeyi hayata geçirmek için çalıştıklarını belirtti. Anlayan, “Bu çalışmanın başlaması bizleri çok memnun etti. Şuanda burada zemin ıslahı ve projenin yapılacağı alan içersinde yer alan dere ıslah çalışması yapıyoruz. Proje içerisinde yüzme havuzları, jimnastik salonları, bay ve bayanlar için ayrı ayrı hamam ve sauna, fitness spor alanı, yarı olimpik bir havuz, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve açık havuz olacak” dedi.

3 YIL SONRA BİTECEK


Projenin tamamlanması için 3 yıllık bir süre konulduğunu belirten Başkan Anlayan, “Bu tip projeler günübirlik değil, geleceğe yatırım için yapılan projelerdir. Bizler asli görevlerimizin yanı sıra, Fatsa'nın gelişmesi için bu tip projeleri hayata geçirmek durumundayız. Buraya yaz kış her vatandaşımız eşini, çocuğunu ve misafirlerini getirip yüzebilecek ve bu tesislerden her türlü hizmetten faydalanacaklardır. Büyük projeler, ciddi yatırımlar zaman alıyor. Ama bizler söz verdiğimiz her projemizin arkasındayız. Ben bir kez daha bu projemizin sadece ilçemize değil, tüm Ordu ve çevresine hayırlı olmasını diliyorum. Şuanda proje tam bitmediğinden insanlarımız işlevi hakkında pek yorum yapamıyorlar. Ama bittiğinde iddia ediyorum bu proje tüm Karadeniz'de konuşulacak” diye konuştu.