Başkanın Gemlik ziyareti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar'ın da yer aldığı ziyarette Başkan Altepe, ve parti üyeleri halı saha maçı yaptılar. Parti teşkilatına ziyaretten memnun olduklarını ifade eden AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Oktay Kahveci, bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar için Başkan Altepe'ye teşekkür etti.
AK Parti İl Başkanı Nagıp Vardar, teşkilatın haftalık toplantısına katılarak bir arada olmak istediklerini ve bu sebeple de ilçe teşkilatını ziyaret ettiklerini söyledi. Seçimlerden sonra parti teşkilatına ilk defa geldiğini kaydeden Başkan Altepe, ilçe halkının Büyükşehir Belediyesi'nden beklentilerini boşa çıkarmayacaklarını söyledi. Gemlik'in de Bursa'nın bir parçası olduğunu ve bundan sonra ilçede hissedilir hizmetlerin hayata geçirileceğini vurgulayan Altepe, “Gemlik'in güzelliklerini ve özelliklerini ortaya çıkartacağız. Gemlik'i geleceğe taşıyacak projelere imza atacağız” dedi.
Toplantıdan sonra halı saha maçı yapan AK Parti Bursa İl Teşkilatı ile Gemlik İlçe Teşkilatı kıyasıya geçen karşılaşmada ter döktü. Altepe'nin Bursa ekibinde oynadığı maçta AK Parti İl Başkanlığı takımı, AK Parti Gemlik Teşkilatı'nı 11- 7 yendi. Cafer Yıldız, İl Başkan Yardımcısı Murat Demir, Gökay Bilir, Refik Özen, Ercan Özel'inde forma giydiği maçta Gemlik teşkilatında Oktay Kahveci, Enver Şahin, Necmettin Rama, Hulusi Gandar, Kemal Karslı, Refik Yılmaz, Erdal Cezair, Kadir Karslı, Necdet Yılmaz ve Gencay Yılmaz kadroda yer aldı.