Testereyi önceden aldı

Karabulut ailesinin avukatı Epözdemir, Teke Tek programında Cem Garipoğlu'nun suç aleti testereyi cinayetten önce eve getirdiğini söyledi.

HaberTürk TV'de yayınlanan Teke Tek Programı'na Münevver Karabulut Ailesi'nin Av. Rezan Epözdemir konuk oldu. Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Av. Epözdemir, Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili tüm sır perdelerini anlattı.

TASARLAYARAK CİNAYETİ İŞLEDİ

Epözdemir, cinayetle ilgili görüntülerin Cem Garipoğlu'nun Savcılık'ta verdiği ifadelerle bağdaşmadığını belirterek, "Görüntülerde testerenin cinayetten önce şüpheli tarafından alındığını ve daha sonra Karabulut'u okuldan almaya gittiğini açıkça ortaya koyuyor. Aynı zamanda nalburun beyanları ve deliller testerenin önceden alınarak eve getirildiğini ve cinayetin vahşice ve tasarlanarak işlendiğini gösteriyor" dedi.

KAFASI KESİLDİĞİNDE CANLIYDI


Cem Garipoğlu'nun, ‘Sinirlendim, bıçakladım ve Münevver'i öldürdüm. Sonra kafasını kestim’ ifadesiyle ilgili olarak da açıklamada bulunan Epözdemir, "Adli Tıp raporuna göre, Münevver'in kafası canlıyken kesildi. Kanlı testerenin üzerindeki kan izlerinin DNA'sı incelendiğinde, biri şüpheliye biri de nalburda çalışan iki kişiden birine ait. Testerenin üzerinde Cem Garipoğlu'nun parmak izi var. Testere de dolapta bulundu. Bıçak ise hala ortada yok" şeklinde konuştu.

FAKİR KIZ ZENGİN GENÇ AŞKI YOK


Av. Epözdemir, Münevver ve Cem ilişkisinin fakir kız ve zengin genci aşkı olmadığını belirterek, Münevver'in ailesinin Nişantaşı'nda oturduğunu ve kendisinin, kardeşinin kolej mezunu olduğunu söyledi. Münevver'in dayısı ve amcalarının da çok iyi durumda olduğunu söyleyen Av. Epözdemir, babanın da çok iyi bir kuruluşta çalıştığını belirtti. Epözdemir ayrıca ilişkileri boyunca Cem'in Münevver'e sadece çanta aldığını söyledi. Av. Epözdemir, babanın ilişkiden haberi olmadığını ve ilişkiyi sadece annenin bildiğini de vurguladı.