Başkanlara köstekli saat

Kocaeli'nin Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Dilovası ve Darıca belediye başkanlarını ziyaret etti. Çayırova'de yaptığı çalışmalar hakkında meslektaşlarına bilgi veren Başkan Aktaş, zamanı iyi değerlendirmeleri için başkanlara köstekli saat hediye etti.

Başkanlara köstekli saat
Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ı ziyaret etti. Başkan Akbaş ziyaretlerde bölgeleriyle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken yaptıkları çalışmalar hakkında da birbirlerini bilgilendirdi. Akbaş, bu yılı planlama yılı olarak belirlediklerini kaydederek "İlçemiz için planlama çalışmalarımızı yaparak yatırımlarımıza yön vermenin hesaplarını yapıyoruz. Çayırova'yı sosyal belediyecilik anlayışı ile yöneterek, halkımızın huzurlu bir kentte yaşaması için planlarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Başkan Ziyaettin Akbaş'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar dilediler. Başkan Akbaş ziyaretlerin sonunda meslektaşları Şükrü Karabacak ile Ziyaettin Akbaş'a, zamanı iyi değerlendirmeleri için köstekli saat hediye etti.