'Kurşun suikast amacıyla sıkıldı'

DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi tedavi gördüğü hastaneden taburcu olmadan önce basına silahlı saldırı hakkında bilgi verdi. Çelebi saldırının ne alacak ne de arkadaş saldırısı olduğunu söyledi.

Doktorlar 3 ay daha basamayacağımı ama hiçbir hasar olmayacapğını belirtiyor. Evimde tedavi süreci devam ediyor. Tüm çalışanlara ve doktorlara teşekkür ediyorum. Değerli hekimlere ve çalışanlara teşekkür ediyorum. Başta Cumhurbaşkanı Gül'e, Ahmet Necdet Sezer'e Süleyman Demirel'e, Başbakan Erdoğan'a, vekillere siyasi parti temsilcilerine, odalar ve borsalar birliğine, STK temsilcilerine bizi ziyaret eden yurttaşlarıma teşekkür ediyorum. Beni yalnız bırakmayan DİSK'lilere tekrar teşekkür ediyorum.

Basında bir sürü şey çıktı. Ama şunu net söylüyorum. Bu ne arkladaş kurşunu ne de alacak kurşunu. Normal vatadaş olarak ben kalp hastasıyım. Ben öldürülseydim ne oalcaktı bu sıralr benle gidecekti. Tekrar belirtiyorum bu ne alacak ne de arkadaş kurşunu. İnsanın bir takım olaylarla ilişkisi olabilir. Ama bu iş böyle bahanelere alet edilemez. Saldırganın ruhsal sorunu yoksa birileri tarafından yönelendirilmiştir.

Araştırması gereken şey bu süreçtir. Ülkemizde birçok cinayet işlenmiş bunların failleri çıkmamıştır. Burada da olay alacak verecek meselesi olarak görülmüştür.


İŞTE O GÖRÜNTÜLER...