Borcu için hadım edildi!

Antalya'da, 350 TL borcu için kaçırılan adam akılalmaz işkencelere maruz kaldı, dövülerek hadım edildi. 6 ay tutuklu kalan zanlı serbest bırakılırken,Yargıtay kararı bozdu ancak işkenceci 1 yıldır kayıp.

Antalya'da tefeciye 350 TL borçlanan 3 çocuk babası H.S.'nin başına gelmeyen kalmadı. Kaçırıldı, işkenceyle hadım edildi. Tefeci yakalandı, 6 ay tutuklu kalıp serbest bırakıldı. Yargıtay, kararı bozdu ama saldırgan 1 yıldır bulunamıyor. Eşi tarafından da terk edilen H.S. isyanda.

Kabus, H.S.'nin 2005'te, tefeci Z.A.'dan 350 TL almasıyla başladı. İddiaya göre H.S. borcu ödeyemedi, küfür edince de Z.A., arkadaşları A.S. ve M.S. çifti ile A.S. tarafından kaçırıldı. Ormana götürülen H.S., şişeye oturtuldu, demirle dövülerek hadım edildi. Yoldan geçenler tarafından bulunan H.S., polise olanları anlattı. Yakalanan saldırganlar tutuklandı. 4 kişinin, 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan mahkumiyetine, 'nitelikli cinsel saldırı suçundan' beraatine karar verildi.

KAYIPLARA KARIŞTI
Sanıklar için 3 yıl 4'er ay hapis cezasına hükmedildi. 4 saldırgan, 6 ay hapiste kalıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak Yargıtay tahliye kararını bozdu. Tefeci Z.A.'nın ayrıca 'nitelikli cinsel saldırı suçunu' işlediğine de kanaat getirildi. Bunun üzerine A.S. ve M.S. çifti ile A.S. tekrar tutuklandı. Ancak hapis cezasının yanı sıra cinsel saldırı suçundan da yargılanması gereken Z.A. kayıplara karıştı.