Mehmet Auf Biyografisi

Mehmet Auf Kimdir?

Türkiye'ye dönüşünde de akademik çalışmalarına devam eden Mehmet Auf O.D.T.Ü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümünde MBA yapmıştır.

Kariyerine O.D.T.Ü İşletme Bölümünde öğretim görevlisi olarak başlayan Mehmet Auf daha sonra Bilkent Üniversitesinde de benzer görevde bulunmuştur. ODTÜ ve Bilkent Üniversitelerinde ders vermeye devam ederken bir süre Toplu Konut İdaresinde Başkan Danışmanı olarak görev almıştır.

Çok yönlü kişiliğini iş yaşamına da yansıtan Mehmet Auf çeşitli özel sektör kuruluşlarında üst düzey yöneticilik ve yönetici ortaklıklarda bulunmuş ve 1994 yılından itibaren kariyerini eğitim ve danışmanlık alanında geliştirmeye karar vermiştir.

Kariyeri boyunca 60,000'den fazla katılımcıya davranış bilimleri konusunda eğitim veren eğitim ve danışmanlık faaliyetlerine devam etmekte olan Mehmet Auf aynı zamanda;

"Çocuklar Duymasın", "En Son Babalar Duyar" dizilerinde senaryo danışmanı, senarist ve oyuncu olarak görev almıştır.
TRT 2 de yayınlanan ''Şeytanın Avukatları'' adlı eğitim ve kültür programını Murat Toktamışoğlu ile birlikte hazırlamış ve sunmuştur.
Radyo ODTÜ'de yayınlanan ''Şeytanın Avukatları'' adlı eğitim ve kültür programını yine Murat Toktamışoğlu ile birlikte hazırlamış ve sunmuştur.
NTV Radyo'da ''İnsana Dair'' adlı konusunda uzman kişilerin katıldığı sohbet programı da hazırlayıp sunmuştur.
TV8'de yayınlanan ''Kadın Her Zaman Haklıdır'' projesinde senarist ve yapımcı olarak görev alımıştır.
2008 yılında TRT Radyo 1'de ''Başarı Yolu'' adlı programı hazırlayıp sunmuştur.
2009 yılındaTRT Radyo 1'de ''Gençlere Özel'' isimli kişisel gelişim ve müzik programını hazırlayıp sunmuştur.
Mehmet Auf'un Toktamışoğlu bile birlikte yazdığı ''Kötü Yöneticinin El Kitabı'' ve ''Yüzümüz Neler Anlatıyor?'' adlı iki kitabına ek olarak yazdığı ''Türkleri İkna Etmenin İncelikleri'' 2007 yılında okuyucu ile buluşmuştur.

Mehmet Auf Haberleri

Tüm Mehmet Auf haberleri için tıklayın

Mehmet Auf Videoları

Tüm Mehmet Auf videoları için tıklayın