İvana Sert Biyografisi

İvana Sert Kimdir?

Ivana Sert 25 Ekim 1979 yılında Sırbıstan Belgrad da dünyaya gelmiştir. Boy ve kilosuna bakacak olursak, 1,67 metre boyunda 55 kilodur. Şimdilerde moda tasarımcılığı yapan Ivana Sert aynı zamanda eski manken ve stilisttir.

2002 yılında Türkiye’ ye yerleşmiş ve 2004 yılında ünlü iş adamı Yurdal Sert ile hayatını birleştirmiştir. 2006 yılında bu evlilikten Kayon Ateş adında bir oğulları olmuştur.

Çift, 2013 yılında 2 yıl süren dava neticesinde boşanmışlardır. Boşanma sürecinde eşi Yurdal Sert, Ivana Sert’ in kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını iddia etmiştir.

Genel olarak hayatına bakacak olursak, 16 yaşına kadar bale ve piyano eğitimi almıştır fakat, ısrarla manken olmak istemiş ve olmuştur. İlk olarak Sırbistan da Belgrad Güzeli seçildikten sonra Miss Yugoslavya’ya katılır ve daha sonrasında ise ülkemizde düzenlenen Miss Globe’a davet edilir.

Türkiye’ye geldikten sonra bir sürü talihsizlik yaşamasına rağmen, şimdilerde Ivana Sert Türkiye’yi çok sevdiğini hatta burası benim birinci ülkem Sırbistan ikinci sıradadır, diye ifade etmektedir.

İvana Sert Haberleri

Ivana Sert'ten büyük skandal! Cezadan kaçmak için...
Koronavirüs tedbirleri kapsamında sahil parklarda yürüyüş yasaklanınca bir skandla imza atan Ivana Sert, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda spor yapmaya başladı. ...
13 Mayıs 2020 Çarşamba
‘Eurovision için hazırım’
İvana Sert, Yalova Çınarcık Mavish Beach Club’te konser verdi....
3 Eylül 2019 Salı
Ivana Sert: Ben memnunum, sevgilim daha da memnun
Modacı İvana Sert, karın kaslarını gösteren bir fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Takipçilerinden "Bu kadar kas bir kadına yakışmıyor" şeklinde eleştiriler aldı....
20 Haziran 2019 Perşembe
Ivana Sert’in omuz görüntüsü şaşırttı!
Modacı Ivana Sert, bugün yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı....
23 Ocak 2019 Çarşamba
İşte Ivana Sert'in yeni sevgilisi
Modacı Ivana Sert, gönlünü Tarhan Telli'ye kaptırdı. Yeni yıla Dubai'de giren çift, aşklarını sosyal medyadan ilan etti...
2 Ocak 2019 Çarşamba
Söylemezsem Olmaz masasından ünlü isme tepki
Söz verdiği halde programa katılmayan İvana Sert'e, rol arkadaşı Peker Açıkalın ve Ece Erken tepki gösterdi....
4 Nisan 2018 Çarşamba
Tüm İvana Sert haberleri için tıklayın

İvana Sert Videoları

Tüm İvana Sert videoları için tıklayın