Göknur Onur Biyografisi

Göknur Onur Kimdir?

Müzik hayatı daha çocukluk yıllarında başladı. Türk Eğitim Vakfı ve TRT´nin düzenlediği yarıymalarda derece aldı. 11 yıldır profesyonel anlamda birçok mekanda sahne aldı. Türkçe repertuarına ilaveten İtalyanca, İspanyolca, Fransızca, İngilizce ve Yunanca şarkılar ekledi. Son bir yılda Yunanca repertuarını geliştirdi.

Bunlarlada yetinmeyip beste ve söz yazanlığına soyundu. Kendisine ait yüzden fazla bestesi bulunmakta ve üretmeye devam ediyor. Yorumcu sanatçı dostları ile bestelerini paylaşıyor. Bunlardın birkaçı:

Gülşah Buzlu - Alerjim Var, Çılgın Sedat - Ait Olduğun, Yer Petek Dinçöz - Ait Olduğun Yer, Göknur - Kavun, Göknur - Aşığım, Göknur - Azad Ettim, Göknur-Akşamlar, Göknur-Oh Olsun, Göknur-Yetmedi mi, Göknur-Senden Başka, Göknur-Unuttun mu, Göknur-İstanbul´da...

2008 yılında KİME NE albümü ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptıktan sonra 2010 yılında ZORBA GECELERİ LİVE(DVD+CD) albümü ile hem sahne performansındaki başarısını ekrana yansıtmış ,hemde yunanca diksiyonu ile kültürler arasında köprü olmaya devam etmiştir. 2011 yılında müzik kariyerinde yapmış olduğu üçüncü solo albüm olan TESLİM adını verdiği single çalışmasıyla müzikseverlerin beğenisini yine toplamayı başarmıştır.

Sanatçı olduğuna değil, sanatçı doğduğuna inanan GÖKNUR müziksiz yaşayamam diyenlerden...

Göknur Onur Haberleri

Türkiye'nin televizyon Oscarları sahiplerini bulacak
Televizyon dünyasının en iyilerinin belirlendiği 4. Kristal Fare Ödülleri 16 Kasım Pazartesi akşamı sahiplerini bulacak....
3 Kasım 2015 Salı
Tüm Göknur Onur haberleri için tıklayın

Göknur Onur Videoları

Göknur İle Her Telden 1.Bölüm 15 Şubat 2012 Çarşamba
Tüm Göknur Onur videoları için tıklayın