Dürüye'nin Güğümleri Dizisi Biyografisi

Dürüye'nin Güğümleri Dizisi Hakkında

Zühtü, ilk gecelerinin sabahında Almanya'ya işçi olarak çalışmaya gitmiş, iki yıl sonra döndüğünde bir kızı olduğunu öğrenmiş,bir hafta kalmış, yine Almanya'ya gitmiş, iki sene sonra dönmüş, bir kızının daha olduğunu görmüş,... bir hafta kalıp yine gitmiş, döndüğünde bir kızının daha olduğunu görmüş, bir hafta sonra yine gitmiş, gidiş o gidiş... Bir daha dönmemiş ve hiç bir haber de göndermemiştir. Son gelişinden bir kızı daha vardır. Onun varlığından haberi yoktur.

Dürüye köyde on ineği ve bir boğası ile sütçülük yaparak kızlarına bakmaktadır. Kızlarına da sütçülükten gelme alışkanlıkla bunlar benim güğümler' demektedir. Zühtü'den on beş senedir haber yoktur. Dürüye mahkemeye yeni atanan bir kadın hakimin yardımıyla Zühtü'yü en sonunda boşar. Köyde bir de Duran Ağa vardır ki, köyün zenginidir.Köyün süt toplama merkezinin sahibidir. 25 yıldır Dürüye'ye aşıktır. O da zamanında Dürüye'yi istemiş ancak Zühtü'ye kaptırmıştır. Dürüye'nin aşkı 25 yıldır yüreğini kor gibi yakmaktadır ve Dürüye'nin üzerine kimseye aşık olamamıştır. Hala bekardır. Dürüye, Zühtü'yü boşar boşamaz Dürüye'nin babası ile işbirliği yapar ve Dürüye ile her ne pahasına olursa olsun evlenmek ister.

Dürüye'nin Zühtü'yüboşadığı gün Zühtügelir. Dürüye'nin kendisini boşadığından habersizdir ve Almanya'da yaptığı tüm mal varlığınıberaber yaşadığıHelga adında bir kadına kaptırmıştır. Yanında on yaşında bir de çocuk vardır. Zühtü'nün Helga'dan olma oğlu İskender'... Zühtü, sıfırıtüketmiş, ancak İskender'i kaçırarak memleketine gelmiştir. Dürüye'yi kandırarak kapağı eve atıp hayata tekrar başlama arzusundadır. Dürüye, Zühtü'nün dönmesi ve Duranın evlilik baskıları sonucu iki ateş arasındadır ama artık gözü açılmıştır ve kimseye kolay kolay kanmayacaktır.

Dürüye'nin güğümleri kalaylı, Dürüye'yi aldatması kolay mı? Zühtü ve Duran Dürüye üzerinden, bu hala çok güzel kadını elde etmek için komik bir savaşın içine girerler. Güğümlere gelince, büyük kız Halime evde kalmıştır, Huriye ve Hayriye'nin ise köyde Ümit ve Yaman adında yavukluları vardır. Nazife ise henüz on beş yaşındadır ve aldanacak yer aramaktadır. 25 yıldır hayatı zindan olan Dürüye, şimdi de iki adam arasındadır ve kendi başına gelenlerin kızlarının başına gelmesini istemez. Bu yüzden kılı kırk yarar ve kızlarının kendisi gibi olur olmadık şekilde kalaylanmaması için onların önünde evlilik konusunda hep
engeller çıkarır.

Dürüye'nin Güğümleri Dizisi Haberleri

Tüm Dürüye'nin Güğümleri Dizisi haberleri için tıklayın

Dürüye'nin Güğümleri Dizisi Videoları

Tüm Dürüye'nin Güğümleri Dizisi videoları için tıklayın