Arka Sokaklar Dizisi Biyografisi

Arka Sokaklar Dizisi Hakkında

Yapımını Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul’un yazdığı dizide; İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan 5 kişilik polis timinin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları, mizah süzgecinden de geçip, eğlenceli ve keyifli bir anlatımla ekrana gelecek.
Sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olan polislerimiz, “Birliktelik ruhu” ve “Mücadele azmiyle” kötülerin korkulu rüyası olacaklar.

Genel Hikaye
Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz.
İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Başkomiser Rıza Baba olur. Rıza Baba; genç, enerjik ve yakışıklı komiser Murat’a, ekibe yeni katılan çiçeği burnunda polis memuru Zeynep’e, hayatla ve kendisiyle yaşadığı problemler yüzünden kimi zaman kontrolden çıkabilen Mesut’a ve kalabalık ailesiyle İstanbul’da geçim derdine düşmüş saf-temiz yürekli Hüsnü’ye; kısacası tüm ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.
Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar. Bazen aynı mutluluğa kadeh kaldıracak, bazen de aynı gözyaşını paylaşacaklar. ‘Birliktelik ruhu’ ve ‘mücadele azmiyle’, hem kendi hayatlarında hem de şehir-i İstanbul’da yollarını bulmaya çalışacaklar.

Arka Sokaklar Dizisi Haberleri

Ters köşe yaptı
Yasemin Öztürk, Kanal D’de yayınlanan “Arka Sokaklar” dizisine Nimet adlı karakterle konuk oyuncu olarak katıldı....
27 Kasım 2018 Salı
Figen Evren 'Arka Sokaklar'a veda etti
Usta oyuncu Figen Evren, 2006 yılında başlayıp 447 bölüm boyunca 'Suat' karakterini canlandırdığı fenomen dizi 'Arka Sokaklar'a veda etti....
12 Temmuz 2017 Çarşamba
İlker İnanoğlu, dizi setlerine veda ediyor
Başarılı Oyuncu İlker İnanoğlu, dizi setlerine veda etti....
26 Kasım 2016 Cumartesi
Arka Sokaklar 380. bölüm fragmanı
Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 380. bölüm fragmanı ile ekrana kilitledi. Bu akşam yeni bölümü ile ekran gelecek olan dizide ekip Timur'un peşinde....
11 Aralık 2015 Cuma
Arka Sokaklar 378. bölüm fragmanı
Arka Sokaklar yeni bölümüyle yine nefesleri kesecek....
27 Kasım 2015 Cuma
Arka Sokaklar 377. Bölüm fragmanı
Arka Sokaklar yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kitleyecek....
20 Kasım 2015 Cuma
Tüm Arka Sokaklar Dizisi haberleri için tıklayın