2 Yaka Bir İsmail Dizisi Biyografisi

2 Yaka Bir İsmail Dizisi Hakkında

İSMAİL'İN GENÇLİK AŞKI HACER

Hacer, tipik bir Türk kadını. Sert görünüşünün altında son derece sevecen ve fedakâr bir kadın saklıyor. Dediği dedik bir kadın. Sertliği kontrolü elde tutmaya çalışmasından kaynaklanıyor.

İsmail'le yirmi yıldır evli. Evlilikleri boyunca hep birbirlerine özlem duydukları için aşkları hiç tükenmemiş. İki kızları var. Hacer, çocuklarına ve İsmail'e çok düşkün. Aynı zamanda annesi öldükten sonra yalnız kalan babasına da bakıyor.


2 YAKA BİR İSMAİL, Hacer karakterine hayat veren oyuncu Meltem Gülenç'in rol aldığı ilk dizi. İlk dizisi olması nedeniyle çok heyecan duyduğunu belirten oyuncu, tüm ekibin pozitif, sıcak ve uyumlu olmasının işlerini çok kolaylaştırdığını söylüyor.

Antalya Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan Meltem Gülenç, profesyonel oyunculuk hayatına 1999 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda başladı. Bir süre Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda da çalışan oyuncu, aynı zamanda yönetmen yardımcısı olarak da görev yaptı.

İSMAİL'İN YUNAN AŞKI KALIOPE

İsmail'in Yunan karısı Kaliope, çok duygusal ve hassas bir kadın. Seneler önce oğlu ufacıkken kocası tarafından terk edilmiş, bundan dolayı erkeklerden nefret ediyor ama aynı zamanda sevgiye ve şefkate muhtaç bir kadın.

İsmail, Hacer'e âşıkken ve onunla evlenecekken balığa çıktığı bir gün teknesi alabora oluyor ve geçici bir şuur kaybına uğruyor. Midilli'ye götürülüyor. İki aya yakın kaldığı Midilli'de tavernada şarkı söyleyen Kaliope ile yakınlaşıyor. Kaliope, kendisine sevgi gösteren İsmail'e âşık oluyor, haftanın birkaç günü ayrı kalmayı kabul ederek onunla evleniyor. İlk evliliğinden bir oğlu olan Kaliope'nin, İsmail ile olan evliliğinden de bir kızı var.

2 Yaka Bir İsmail Dizisi Haberleri

2 Yaka Bir İsmail 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
ATV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi 2 Yaka Bir İsmail 6. Bölümüyle 17 Haziran Pazar akşamı ekranlarda olacak. İşte 2 Yaka Bir İsmail 6. Bölüm fragmanı ve özeti......
12 Haziran 2012 Salı
2 Yaka Bir İsmail 5. Bölüm Fragmanı Ve 4. Bölüm Özeti
ATV ekranlarının ilğiyle izlenen dizisi 2 Yaka Bir İsmail 5. Bölümüyle 10 Haziran Pazar akşamı ekranlarda olacak. İşte 2 Yaka Bir İsmail 5. Bölüm fragmanı ve 4. bölüm özeti......
7 Haziran 2012 Perşembe
2 Yaka Bir İsmail 4. Bölüm Fragmanı Ve 3. Bölüm Özeti
ATV ekranlarının ilğiyle izlenen dizisi 2 Yaka Bir İsmail 4. Bölümüyle 3 Haziran Pazar akşamı ekranlarda olacak. İşte 2 Yaka Bir İsmail 4. Bölüm özeti ve fragmanı......
29 Mayıs 2012 Salı
2 Yaka Bir İsmail 3. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
ATV'nin yeni dizisi 2 Yaka Bir İsmail 3. Bölümüyle 27 Mayıs Pazar akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte İki Yaka Bir İsmail 3. Bölüm özeti ve fragmanı......
21 Mayıs 2012 Pazartesi
Tüm 2 Yaka Bir İsmail Dizisi haberleri için tıklayın

2 Yaka Bir İsmail Dizisi Videoları

Tüm 2 Yaka Bir İsmail Dizisi videoları için tıklayın