Şifahanede doğaçlama müzik dinletisi - EDİRNE

- Şifahanede doğaçlama müzik dinletisi - Doğaçlama müzik dinletisinden detaylar - Vibronist Can Tutuğ ile röportaj Şifahanede doğaçlama müzik dinletisiEDİRNE (AA) - Edirne 'de, Sultan 2. Bayezid tarafından yaptırılan tarihi şifahanede doğaçlama müzik konseri verildi.
Her biri farklı enstrüman çalan üç müzisyen konserde, o an hissettikleri duyguları müziğe döktü.Müzisyenler, yaklaşık bir saat süren mini konserde, Sultan 2. Bayezid Sağlık Müzesi'ni ziyarete gelenlere keyifli anlar yaşattı.Konser başında izleyicilere hitap eden vibronist Can Tutuğ, ekip olarak farklı yerlerde doğaçlama müzik konserleri verdiklerini söyledi.

Doğaçlama müzik hakkında bilgi veren Tutuğ, "Her birimiz farklı tekniklerle müzik yapıyoruz. Klasik kemençede Neva Günaydın daha çok klasik Türk müziği çalıyor. Ud ve perküsyonsda Hakan Konyar, makamsal müzik yapıyor, ben de vibrafonda caz müziği yapıyorum. Üçümüzün birleştiği, zaman zaman ayrıldığı ve görünmeyen bağlarla birleştiği bir müzikal yapı oluşuyor konserde. Bunu dinleyenlere yansıtıyoruz." diye konuştu.

Perküsyon Müzikal 

3 Mart 2018 Cumartesi günü yayınlandı