Erdoğan Klibi izlenme Rekorları Kırıyor

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 yıllık Başbakanlık serüvenini anlatan klip, internette izlenme rekorları kırıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başbakanlık 


Esenyurtta sivil toplum kuruluşu temsilcili tarafından hazırlanan klip, sosyal medyada büyük ilgi görüyor. ' Benimcumhurbaskanim.net ' isimli internet sitesinde yayınlanan klip, Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 yılı aşan Başbakanlık sürecini anlatıyor. ' Benim Cumhurbaşkanım Erdoğan ' başlığı ve Dombra eşliğinde yayınlanan video klipte Türkiye'nin yerel, genel hizmetler ve savunma sanayinde yaşadığı büyük dönüşümler ile yenilikler Erdoğan'ın sözleri anlatılıyor.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
15 Temmuz 2014 Salı günü yayınlandı