Dört Bin Metrede Rüzgarla Dans

5 kişilik bir grup, 35 saniyede, saatte 250 kilometrelik sürate ulaşıp gökyüzünde adeta oyun oynuyorlar.Antalya ' da adrenalin tutkunu beş kişi, adını 'Keçim' koydukları bir grup ile yerçekimine karşı direniyor. İzmir Selçuk Havaalanı ' ndan, Türk Hava Kurumu ' na ait kiraladıkları uçakla 4 bin metreye yükselen beş adrenalin tutkunu gökyüzünde çeşitli figürler sergiliyor.
Türk Hava Kurumu 


Gökyüzünde saatte 250 kilometrelik hıza ulaşın ve aralarından pilot, turizmci ve tıbbi mümessilin bulunduğu grup üyeleri, bu güne kadar yaklaşık 5 bin atlayış yaptı. Heyecanı ve adrenalini doruklarda yaşayan grup üyeleri adeta gökyüzünde yüzüyor.Grup üyelerinden Kürşat Bilgin, atlayışından teknik ekipmana neredeyse servet harcadığını belirterek, “Rüzgar tünellerinde çalışmak için yurtdışına gidiyoruz. Ve defalarca idman yapıyoruz ' dedi.

Türkiye ' de kendilerinden başka gökyüzünde çeşitli figür yapan sivil bir grubun olmadığını belirten İrfan Eşsiz ise, “Yarışmalarda kim daha çok doğru şekil yaptıysa o birinci oluyor. 35 saniye içinde saatte 250 kilometre sürate ulaşabiliyoruz. Havada belki birbirimizi duyamıyoruz ama o gözler, bakışlar çok şey ifade ediyor inanamazsınız” ifadesini kullandı.

21 Eylül 2012 Cuma günü yayınlandı