Balkan Yürüyüş Şampiyonası 20 Nisan'da Ayvalık'ta

Balıkesir ' in Ayvalık ilçesinde 20 Nisan ' da yapılacak Balkan Yürüyüş Şampiyonası için Küçükköy beldesinde kampa giren milli takım sporcuları, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ' i ziyaret etti.
Cumhuriyet Bulgaristan Hasan Bülent Türközen Hırvatistan Küçükköy 


Türk Milli Takımının Baş Antrenörü Sabahattin Tatar, Milli Takım Antrenörü Çiğdem Ekmekçi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Cimli ' nin öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, Türkiye ' de ilk kez bir ilçede düzenlenecek olan Balkan Şampiyonası'na katılacak olan 32 milli sporcu hazır bulundu. İlçe Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Metin Cimli, Ayvalık Belediyesi ' nin Balkan Şampiyonasına vermiş olduğu desteklere teşekkür ederek, şampiyonanın ülkemize yakışan kusursuz bir organizasyonla tamamlanmasını diledi.

Türk Milli Takımı Baş Antrenörü Sabahattin Tatar da, 20 Nisan ' da Ayvalık Cumhuriyet Meydanı ' nda gerçekleşecek olan Balkan Şampiyonası ' na Balkan ülkelerinden 100 ' e yakın sporcunun katılacağını belirtti. Ayvalık Cumhuriyet alanından Ayvalık Devlet Hastanesi ' ne kadar olan 1 kilometrelik gidiş gelişli tur şeklinde yapılacak olan şampiyonanın çekişmeli geçeceğini belirten Tatar, şampiyonaya Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Moldova, Bosna Hersek, Hırvatistan ve Makedonya ' nın katılacağını kaydetti.

Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, en büyük arzusunun 20 Nisan ' da gerçekleşecek olan organizasyonun kazasız, belasız ve sorunsuz geçmesi olduğunun altını çizdi. Türközen, şampiyonada atletlere Ayvalık Belediyesi olarak sürpriz ödüller verecekerini sözlerine ekledi.
17 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı