Akhisarspor tesislerinde 'Garip' ve 'Paşa'nın dostluğu - MANİSA

Akhisarspor tesislerinde "Garip" ve "Paşa"nın dostluğu - MANİSA - Akhisarspor tesislerinde yaşayan köpek Paşa ile kedi Garip'ten detaylar - Kedi ve köpeğin birlikte oyun oynamaları - Akhisarspor Basın ve Medya Danışmanı Bülent Arslantaş ile röportaj - Akhisarspor'un kalecisi Fatih Öztürk ile röportajAkhisarspor tesislerinde "Garip" ve "Paşa"nın dostluğu - Akhisarspor'un antremanlarını yaptığı tesislerde yaşayan köpek Paşa ile kedi Garip, kulübün maskotu oldular. Birlikte vakit geçiren kedi ve köpeğe futbolcular yakından ilgi gösteriyor - Kaleci Fatih Öztürk: "Onları izlemek çok keyifli. Aslında bize büyük ders veriyorlar. Hep derler ya kediler ile köpekler anlaşamaz. Biz aslında insanlar birbirimizle anlaşamıyoruz. Onlarda bu konuda biraz ders almak lazım"MANİSA (AA) - Akhisarspor'un antremanlarını yaptığı tesislerde kedi Garip ile köpek Paşa'nın arkadaşlığı renkli görüntüler oluşturdu.Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde kulüp personelinin "Garip" ismini verdiği kedi ile "Paşa" isimli köpeğin arkadaşlığı görenleri hayrete düşürüyor.Günün büyük bölümünü beraber geçiren, oyunlar oynayan kedi ve köpek, futbolcuların, tesis çalışanlarının ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. - "Tesislerin maskotu oldular"Akhisarspor Basın ve Medya Danışmanı Bülent Arslantaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada Paşa'yı 1,5 aylıkken sahiplenip tesislere aldıklarını belirterek, "Kedi Garip de zaten tesislerde doğdu. Neredeyse beraber büyüdüler, ikisi de şu an 4 aylık. Birlikte vakit geçiriyorlar, sabahtan akşama kadar oyunlar oynuyorlar. Tesislerimizin maskotu oldular." dedi.
Futbolcuların, kulüp çalışanlarının ve tesise gelen misafirlerin Paşa ve Garip'e ilgi gösterdiğini dile getiren Arslantaş, "Futbolcularımız çok sevdi, idmanlarda bazen serbest bırakıyoruz, topun arkasında koşuyorlar. Özellikle kalecimiz Fatih Öztürk çok seviyor. Fatih zaten hayvan dostu, kendi köpekleri de var. Burada onlara mama getiriyor, onlarla yakından ilgileniyor." diye konuştu.
- "Onları izlemek çok keyifli"Akhisarspor'un kalecisi Fatih Öztürk de Paşa'yı bu yaz başında henüz 1,5 aylıkken kardeşiyle birlikte 2 yavru olarak tesislere aldıklarını anlatarak, şunları kaydetti:"Kardeşi küçükken bir enfeksiyon kapması sonucu öldü. Paşa tek kaldı, halen yavru, tesislerde çok kedi var. Kedilerle arası çok iyi. Kedileri düşman olarak bilmedi, arkadaş oldular. Onları izlemek çok keyifli. Aslında bize büyük ders veriyorlar. Hep derler ya kediler ile köpekler anlaşamaz. Biz aslında insanlar birbirimizle anlaşamıyoruz. Onlarda bu konuda biraz ders almak lazım."
Köpek Muhabir Ziyaretçiler Hayvan Irak 

26 Eylül 2018 Çarşamba günü yayınlandı