4 Torunlu Dede ve Ninenin Resmi Nikah Heyecanı

Yalova'da yıllardır evli olan çiftlere törenle toplu nikah kıyıldı. 4 torun sahibi Mehmed Dede de nikah masasına oturdu.
Nene Hatun Esengül Civelek Ahmet Kurt Emniyet Müdürlüğü Vali Yardımcısı 


Yalova'da Nene Hatun Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı ile Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi tarafından toplu nikah merasimi düzenlendi. Yıllardır resmi nikahları olmadan yaşayan ve çocuk sahibi olan 5 çift için Bahane Cafe'de tören düzenlendi. Nikaha çocuklarıyla katılan çiftler arasında en ilgiyi 57 yaşındaki Mehmet Atlı çekti. Nikaha eşi Esma Atlı ile gelen 6 çocuk babası ve 4 torun sahibi Mehmet dede, ' Çok mutluyum ' dedi. Çiftlerin nikah şahitliğini Yalova Valisi Esengül Civelek Yalova Vali Yardımcısı Fatih Ahmet Kurt yaptı. Nene Hatun Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Lale Dondurmacı, ' Yalova'da resmi nikahsız çiftlerimizin bugün bu masanın etrafında olmasından büyük mutluluk duyuyorum. Bundan sonra da çalışmalarımızı sürdürecek ve ilimizde nikahsız çift kalmayana kadar çalışacağız ' dedi.

Çiftlerin nikahlarını Yalova Valisi Yakup Koçal kıyarken, evlilik cüzdanları ise Vali Esengül Civelek verdi. Çiftlere müjde ise Koçal'dan geldi. Koçal, çiftleri balayına gönderme sözü verdi.
8 Kasım 2013 Cuma günü yayınlandı