Zuhal Topal'dan Esra Erol'un eski damat adayına teklif: Bize gel onları anlat

Sunucu Zuhal Topal'ın Esra Erol'un eski damat adayına teklif, ''Bize gel onları anlat'' diye bir teklifte bulunduğu iddia edildi.
Esra Erol Zuhal Topal Evleneceksen Gel İzdivac Mehmet Güneş 


Esra Erol'dan ayrılan damat adayı Mehmet Güneş ile evlilik kararı aldığı Bahar Aydın'ın Zuhal Topal'a geçeceği iddia edilmişti. Mehmet Güneş, İnstagram'dan yaptığı canlı yayında Zuhal Topal'a geçip geçmeyeceği hakkında sert bir açıklama yaptı.

Atv'de yayınlanan Esra Erol'un hazırlayıp sunduğu ''Esra Erol'da'' isimli izdivaç programından geçen hafta ayrılan Mehmet Güneş İnstagram'da yaptığı canlı yayında Star TV'deki Zuhal Topal'ın hazırlayıp sunduğu ''Zuhal Topal'da'' programındaki yöneticilerden Aslı isimli bir bayanın kendini sürekli aradığını ve ''Mehmet Bey Bahar Hanım'ı da alıp bizim programa gelin' diye teklifte bulunduğunu açıkladı.

Damat adayı Mehmet Güneş, 'Bana bize gel Esra Erol'u kötüle, istediğini söyle.. Bu hayatta senin her istediğin olacak diye kandırmaya çalışıyorsunuz.. Karşınızda çocuk yok. Ben Esra Erol'dan şerefimle ayrıldım. Ben şerefsiz mi sandınız. Bana para, iş teklif ediyorlar. Beni paranızla satın alamazsınız. Ben sizin parayla satın alıp canlı yayında iftira attırdığınız satılıklardan değilim' dedi.

Görüntüler sosyal medyada tıklanma ve paylaşım rekorları kırıyor.

Esra Erol Hakkında
Hayatı Polis olan babasının 3 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Kariyeri Turkuaz (Kanal D) Siemens Mobile Kuşak Sunucu (Teknoloji TV) Dest-i İzdivaç (Flash TV) Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) Esra Erol'da Evlen Benimle (atv) Esra Erol'la (FOX) Oyunculuk deneyimi Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7) - 2004 Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - ...
devamı
Zuhal Topal Hakkında
Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteri canlandırmıştır. atv'de yayınlanan Selena adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden ayrıldı. Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam (dizi) dizisinde bir kaç bölümde Esra Erol rolünde oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştı. Esra Erol...
devamı
6 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlandı