Yusuf Kavaklı'yı çileden çıkaran soru

ATV ekranlarında yayınlanan ' Zahide ile Yetiş Hayat ' programında telefon ile bağlanan bir vatandaşın sorusu Yusuf Kavaklı ' yı çileden çıkarttı.
Yusuf Kavaklı Allah Zahide Yetiş Müftü Yardımcısı 


Emekli İstanbul Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı, Zahide Yetiş'in sunduğu programda seyircilerden gelen sorulara cevap verdi.

Bir kadın izleyici Kavaklı'ya 'Babam sürekli anneme ve 3 kardeşime şiddet uyguluyor. Annemden aldığı para ile ikinci eşine bakıyor. Yeni eşinden de bir çocuğu var. Bu aldığı paralarla o çocuğa bakması helal midir?' sorusunu yöneltti.

Bu soru karşısında sinirlenen ve 'Söylenecek bir söz var da televizyonda olduğumuz için söyleyemiyor” diyen Kavaklı, “Siz 3 kardeş bir araya gelip babanızın karşısına çıkıp bu yaptıklarını söyleyemiyorsunuz” yanıtını verdi.

Telefonla canlı yayına bağlanan kadından olumsuz cevap alan Kavaklı daha da öfkelendi.

Kavaklı “Hem başkasıyla evlenecek hem de annenizin parasıyla başka çocuğu bakacak” dedi.

Hiç kimsenin yaptığının yanına kar kalmayacağını belirten Kavaklı, “ Bu 3 tane kız cesaretle bir araya gelecekler ve babalarına bu yaptıklarını söyleyecekler” diye konuştu.

Kadın izleyicinin “Babamın yaptıkları nedeniyle kaynanam da benimle konuşmuyor” demesi üzerine program sunucusu Zahide Yetiş'i şaşkına döndü.

Yetiş, “ Kaynananızı Allah bildiği gibi yapsın” diyerek tepkisini dile getirdi.

23 Ocak 2015 Cuma günü yayınlandı