Wesley Sneijder İle Yolanthe Cabau'nun Reklam Filmi

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, eşi Yolanthe Cabau ile birlikte Türkiye'de bir içecek markasının yüzü oldu. Ünlü çift, firmanın reklam filminde birlikte rol aldı.
İspanyolca Wesley Sneijder Galatasaray Real Madrid Fatih Terim 


Reklam filminin tanıtımı öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkan Sneijder çifti, Türkiye'deki hayatlarıyla ilgili olarak ilginç açıklamalarda bulundu. Türk yemekleri yapmaya çalıştığını belirten Yolanthe Cabau, kendisine yöneltilen ' Yenge ' sözünü merak ederek, bu sözün ne anlama geldiğini internette araştırdığını söyledi.

Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder ise futbolcular için evdeki yaşantının çok önemli olduğunu vurgulayarak, ' Eşim her zaman yanımda oluyor. Bazen çalışması gerekiyor. Ama vaktinin bir çoğunu benimle beraber geçiriyor. Galatasaray ' a geldiğim ilk zaman benden beklenti çoktu. Benim beklentim de çok yüksekti. Daha iyiye gidebileceğimi takıma katkıda bulunabileceğimi biliyordum. Sistem yeniydi. Onun için biraz zaman gerekiyordu. Şimdi yüzde 100 başarıya ulaşmaktayım. Kendimi daha ileriye götürebileceğimi biliyorum” dedi.

“BU SENE ŞAMPİYONLUK İÇİN OYNAYACAĞIMIZ İÇİN DAHA DA ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM”

Türkiye ' ye ilk geldiği zaman 4-5 tane iyi takım olduğunu düşündüğünü belirten Hollandalı yıldız, ' Diğer takımların ise orta seviyede olduğunu düşünüyordum. İlk 2-3 hafta gördükten sonra bütün ligin kalitesi yüksek olduğunu anladım. Bu da beni çok mutlu etti. Üst seviyede bir ligde oynamak çok güzel bir şey. Galatasaray ile beklentilerim zaten açık. Galatasaray büyük bir kulüp ve herkesin tanıdığı bir kulüp. Galatasaray çok büyük bir aile, çok iyi bir takım. Çok iyi oynuyoruz. Bu sene şampiyonluk için oynayacağımız için daha da çok çalışmamız lazım. Son 5 maç bizim için çok önemli. Real Madrid maçında görüldüğü üzere herkesi yenebiliriz. Sadece inanmamız lazım. Önümüzdeki sezon yarı final belki de final neden olmasın?” diye konuştu.

“BU MAÇLARI ONUN İÇİN KAZANMALIYIZ”

Basın mensuplarının Fatih Terim ' in cezası ile ilgili sorularına ise Sneijder, son 5 maçın final olacağını belirterek, “Teknik direktör olmadan oynamak çok zor. Hocamız için daha da fazla hırslanıp, daha da çok kazanmak istiyoruz. Son 2-3 ay içerisindeki durumu için konuşabilirim ben. Fatih Terim bizler için çok şey yaptı. Hala da yapmaya devam ediyor. Bu maçları onun için kazanmalıyız” diye cevap verdi.

İtalyanca ve İspanyolca'yı çabuk öğrendiğini belirten Sneijder, “Burada biraz daha zor farkındayım. Ders almamız lazım. Bize bir yıl verin. Bir sonraki basın toplantısını Türkçe yapalım ' diye konuştu.

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Yolanthe Cabau da, ' Bana söylenen 'Yenge' sözünün anlamını internette araştırdım ve öğrenince çok mutlu oldum. Büyük bir aileden geliyorum. 8 kız 4 erkek kardeşim var. Ama şimdi 90 milyon akrabam oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum ' dedi.

Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı