Survivor 2017 - İlhan Mansız ve Fatih Hürkan kavgası!

Survivor 2017'ye İlhan Mansız ve Fatih kavgası damga vuracak. 7 Şubat Survivor eleme gecesinde oynanan ödül oyununda Fatih ve İlhan mansız arasında büyük bir tartışma yaşanacak. Bu kavgadan sonra akla gelen tek soru yarışmacılar diskalifiye edilecek mi oldu.
Survivor İlhan Mansız Serhat Akın Furkan Kızılay Ünlüler 


Survivor'da İlhan Mansız ve Fatih arasında kavga çıktı.

Adada ünlüler takımının yarışmacıları arasında gerginlik boy gösterdi. Survivor'da 7 Şubat Salı günü ekrana gelecek yeni bölümde İlhan Mansız ve Fatih arasında fiziksel temas yaşandı.

Peki bu kavgada kim diskalifiye olacak?

İLHAN MANSIZ VE FATİH HÜRKAN DİSKALİFİYE OLACAK MI?

İlhan Mansız ve yarışmaya SMS oylaması sonucu katılan Fatih Hürkan 7 Şubat Salı günkü bölümde kavga ediyor.

Her iki yarışmacıda birbirine bağırıp vurmaya çalışırken görüntülendi. Güçlükle sakinleştirilen ikiliden ceza alan olacak mı? Yeni bölümde belli olacak. Geçen yarışmalarda Survivor'da kavga eden veya rakibine saldıran yarışmacılar Diskalifiye edilmişti. Yine bir diskalifiye olurmu 7 Şubat son bölümde açıklanacak.
İlhan Mansız Hakkında
İlhan Mansız, Türk aktör ve santrafor mevkiinde görev almış eski millî futbolcu. Aslen Kırım Tatarıdır. Günümüzde millî buz patencisidir. 2002 Dünya Kupası'nda Senegal'e attığı Altın Gol, Dünya Kupası tarihinin son Altın Gol'ü dür....
devamı
Furkan Kızılay Hakkında
Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. 2006 yılında Emret Komutanım: Şah Mat adlı sinema filminde rol almıştır. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Filmografisi Kıvılcım 1999 Hayalköy 2001 Çocuklar Duymasın 2002 (TV Dizisi) Çocuklar Ne Olacak 2004 (TV Dizisi) Emret Komutanım: Şah Mat 2006 ...
devamı
7 Şubat 2017 Salı günü yayınlandı