Survivor 2016 - Semih Öztürk ve Zafer Mete yarışmadan diskalifiye mi oldu?

Survivor 2016 Ünlüler Gönüller - Semih Öztürk ve Zafer Mete yarışmadan diskalifiye mi oldu? İzle...
Survivor Acun Ilıcalı Ünlüler Tv 8 


Survivor'da dün gece Ünlüler takımında elenme heyecanı yaşanırken, gönüllüler adasında Acun Ilıcalı'nın açıklamasıyla büyük bir şok yaşandı.



Semih ve Zafer'in kavga ettiği tahmin edilirken, Acun Ilıcalı adada talihsiz bir olay yaşandığını ve ancak görüntüleri izleyerek karar verebileceklerini sözlerine ekledi. Konuyla alakalı alınacak kararın yarın akşam açıklanacağını bildirdi. Sosyal medyada yapılan yorumların en yoğunlaştığı olay ise Zafer'in Semih'e Hindistan cevizi fırtlattığı ve olası bir kavganın gerçekleştiği akla gelen ilk tahminler arasında. Peki Zafer ve Semih diskalifiye olacak mı?

Acun, Semih ve Zafer hakkındaki gelişmeleri şöyle açıkladı;

-“Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı. Semih ve Zafer arasında. Şu anda Semih ve Zafer burada değil. Şu anda görüntüleri izleme şansımız olmadı. Malesef çok yorumda yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Tek söyleyebileceğimiz bu akşam ikisi de sizinle olmayacak iki ayrı yerde olacaklar. Yarın görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orda size açıklarız. Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Yarın akşam acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şu anki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil ' .
Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
13 Nisan 2016 Çarşamba günü yayınlandı