Survivor 2013 Ünlüler - Gönüllüler 1. Bölüm'de Yaşananlar

Survivor 2013 Ünlüler - Gönüllüler 1. Bölüm'de Yaşananlar İzle... Survivor 2013 Ünlüler - Gönüllüler dün akşam Star TV'de başladı. İlk bölümüyle Star TV'de izleyicisiyle buluşan Ünlüler - Gönüllüler Survivor 2013'e ilk bölümden iki zor yarışla başladı. Yapımcılığını Acunn Ilıacalı'nın yaptığı Survivor Ünlüler - Gönüllüler bu yıl Panama'da gerçekleşecek. İşte Survivor 2013 Ünlüler - Gönüllüler'in ilk bölümünde yaşananlar...
Bennu Gerede Ümit Karan Doğukan Manço Dağhan Külegeç İntepe 




Survivor Adasında İlk Kavga
Star Tv'de yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması başladı.

İlk bölümde yarışmacılar adada kalacakları yerleri yapıp ateş yakmaya başladılar ve ilk ödül oyunu için mücadele ettiler. İlk oyun erzak kazanma oyunuydu oyunu kazanana 150$ verilecek elenen takımada 100 $ verilecekti ve erzaklarını kendileri alacaklardı. Erzak başı 10 $ olarak ücretlendirildiğinden kazanan takım 15 tane erzak alırken kaybeden takım 10 tane erzak alacaktı. Ve yarışmayı ünlüler kazandı erzaklarını aldılar.

Survivor Adasında İlk Kavga

İlk mücadeleyi kazanan gönüllüler takımında Emel Gürel ve Duygu Çetinkaya arasında kavga çıktı. Yarışma esnasında Emel Gürel 'in kendisine bağırdığını söyleyen Duygu Çetinkaya, takım arkadaşı Emel Gürel 'e tepki gösterdi.

Bu Sene Kimler Yarışacak
Çekimleri bu yıl Panama'nın İnci Adası ' nda yapılan yarışmanın 'Ünlüler' ekibinde Gazeteci Nazenin Tokuşoğlu, oyuncu Cengiz Coşkun, manken Irmak Atuk, milli futbolcu Ümit Karan ve oyuncu Dağhan Külegeç, ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, DJ Doğukan Manço, Dünya Fair Play ödülünü alan Erhan Yavuz'un ve Brezilyalı model Larissa Gacemer var.

'Gönüllüler” yarışmacıları ise Murat Ceylan, Emel Erdemar, Hilmi Cem İntepe, Mustafa Sürmen, Duygu Çetinkaya, Bozok Gören,Gül Fakı, Seda Akman.

Dağhan Külegeç Hakkında
Külegeç, televizyoncu bir anne (Ayşe Erbulak) ve kaligraf bir babanın (Rıza Külegeç) oğulları olarak 18 Ekim 1978'de İstanbul'da doğdu. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde tamamlamıştır. Sanatçı bir aileden gelmektedir. Ünlü tiyatrocu Altan Erbulak'ın torunudur. İlk oyunculuk deneyimine Ali Taran'ın yönettiği McDonald's reklamında rol alarak başladı. 2002 yılında Atv'de yayınlanan Gülse Birsel'in hazırlayıp sunduğu G.A.G. adlı...
devamı
18 Mart 2013 Pazartesi günü yayınlandı