Suriyeli hamile kadın cinayetinde korkunç detay!

Sakarya'da öldürülen hamile Suriyeli kadın cinayeti ile ilgili büyük skandal ortaya çıktı.
Suriyeli Çocuk Tecavüz Davası Beyaz Gazete Cinayet 


Suriyeli hamile kadını ve 11 aylık bebeğini öldürenlerden Birol Karacan'ın 2009 yılında engelli bir genç kızı kaçırdığı ve tecavüz ettiğine yönelik bir davası olduğu ve önce 15 yıl 10 ay ceza aldığı fakat Yargıtay tarafından kararın bozulduğu yargılanmasının 8 yıldır Yargıtay aşamasında olduğu öğrenildi.

Yargıtayın cezayı onaylamamasını eleştiren Ömür Varol da ''Karar zamanında onaylanmış olsaydı Birol Karacan denen manyak hapiste olacaktı ve belki de böyle bir şey olmayacaktı. Kelebek etkisi.

Yargıtay, hakimler neden çok önemli, o karar nasıl kaç kere döner, Yargıtay'da niye bozulur? Bir manyak engelli kıza tacizde bulunmuş, yerel mahkeme kararını vermiş, ceza vermiş Yargıtay'a gidiyor ve Yargıtay bozuyor. Tekrar indiriyorlar, gönderiyorlar bir daha bozuyor. Tekrar gönderiyorlar hala onay bekliyor. Olacak iş değil!

Amani, Emani tecavüze uğrayan Suriyeli kızımızın adıydı. Emanet demekti. Allah rahmet eylesin ama emanete ihanet ettiler işte bu yaratıklar! Böyle bir vahşet böyle bir dehşet yok.''
şeklinde tepki gösterdi.

Beyaz Gazete Hakkında
Günün sıcak gelişmeleri ve çarpıcı haberleriyle hafta içi her gün saat 13:30'da, canlı yayında Beyaz TV'de!...
devamı
11 Temmuz 2017 Salı günü yayınlandı