Pana Film bu soruyu neden yanıtlamıyor: O mezarda neden Erdoğan yazıyor?

' Söylemezsem Olmaz ' Erdoğan'ı diri diri mezara gömen ' Kurtlar Vadisi Pusu ' dizisi yapım şirketi Pana Film'e açık ve net sorular sordu. Mezarlık sahnesindeki akıl almaz detayların perde arkasında aslında ne vardı? İşte ' Söylemezsem Olmaz ' ın gündemi, değiştirecek soruları...
Ömür Varol Söylemezsem Olmaz Polat Alemdar Nihat Doğan Bircan Bali 


Soru 1: Bu sahne neden ' Erdoğan ' yazılı mezar taşları önünde çekildi? Erdoğan isminin seyircinin gözüne sokulmasındaki asıl amaç ne?

Soru 2: Dizideki ana karakter Polat Alemdar cipten inerken niçin başıyla Erdoğan yazısını işaret ediyor? Bu hareket, seyircinin dikkatini Erdoğan ismine çekmek mi?

Soru 3: Söz konusu mezar taşları gerçek bir mezara aitse adı geçen Edoğan Ailesi'nden izin alındı mı?

Soru 4: Eğer mezar taşlarının sahibi Erdoğan Ailesi'nden izin alındıysa bu; o mezar taşının özellikle seçildiği anlamına gelmez mi? Peki Erdoğan yazılı mezar taşlarının özellikle seçilmesinin altında nasıl bir niyet yatıyor?

Soru 5: Erdoğan yazılı mezar taşlarının sahibi aileden izin alınmadıysa niçin taşların üzerindeki yazılar sansürlenmedi? Kanunlara göre; mezar taşlarını izin almadan yayın yoluyla deşifre etmek suç değil mi?




Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
14 Ekim 2016 Cuma günü yayınlandı