O Ses Türkiye Son Bölüm - Yarışmacı Jüriyi Kendine Hayran Bıraktı (Eren Şenay)

O Ses Türkiye yarışmasının dün akşam yayınlanan son bölümüne 29 yaşındaki Eren Şenay damgasını vurdu. O Ses Türkiye programına Kocaeli'nden katılan Eren, sergilediği performansıyla dört jüri üyesinin de beğenisini topladı. O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş'in 'Beyaz' şarkısını seslendiren Eren, Hülya Avşar'ın takımını tercih etti...



Star TV ekranlarında yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği O Ses Türkiye programına Kocaeli'nden katılan Eren Şenay, Ebru Gündeş'in 'Beyaz' şarkısını seslendirerek dörti jüri üyesi Hadise, Hülya Avşar, Mustafa Sandal ve Murat Boz'u döndürmeyi başardı.

O Ses Türkiye'deki hem performansı, hem de sempatik tavırlarıyla herkesin beğenisini kazanan Eren Şenay, Hülya Avşar'ın takımında yoluna devam edecek.

O SES TÜRKİYE'DE SÜPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ
(İZLE)
O Ses Türkiye 'de Bilge Canaydın isimli yarışmacı, hayatı boyunca unutamayacağı bir sürpriz yaşadı. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı ile anlaşan, Bilge 'nin sevgilisi, Bilge Canaydın adlı yarışmacıya sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

Sevgilisini ellerinde çiçeklerle bir anda karşısında bulan yarışmacı neye uğradığını şaşırırken, erkek arkadaşı Bilge 'ye canlı yayında evlenme teklif etti. Bilge Canaydın isimli yarışmacı duygu dolu anlar yaşarken, sevgilisinin evlenme teklifine “Evet” cevabını verirken gözyaşlarına boğuldu.

ACUN ILICALI JÜRİYE 'SEN' DİYEN YARIŞMACIYI KOVDU (İZLE)
Star TV ekranlarında yayınlanan, jüri üyeliğini Murat Boz Hülya Avşar,Mustafa Sandal ve Hadise'nin yaptığı ' O Ses Türkiye ' adlı yarışma programının dün akşam yayınlanan yeni bölümüne bir yarışmacının saygısız tavrı damgasını vurdu.

Nur Cennet Uçar performansı sonrası jüri üyleri ile girdiği diyaloglarda ki hitap tarzı hem jüri üylerinden hem de Acun Ilıca'dan büyük tepki gördü. Yarışmacı jüriye karşı uslübunu düzeltmeyince Acun, a Nur Cennet isimli yarışmacı üslubu nedeniyle yarışmadan diskalifiye etti.

20 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı