O Ses Türkiye - Erkam Aydar'dan 'Unutabilsem

O Ses Türkiye yarışmasının dün akşam yayınlanan son bölümüne İstanbul'dan katılan Erkam Aydar performansı ve yakışıklılığıyla jürinin beğenisini topladı. O Ses Türkiye jüri üyesi Murat Boz ve Mustafa Sandal'ı kendisine döndürmeye başaran Erkam Aydar O Ses Türkiye'deki yoluna Mustafa Sandal'ın takımında devam edecek.
Hülya Avşar Murat Boz Acun Ilıcalı Mustafa Sandal Ahmet Kaya 


Star TV ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye yarışmasına İstanbul'dan katılan Erkam Aydar, Emrah'ın ünlü şarkısı 'Unutabilsem' ile jüriyi ve seyirciyi kendine hayran bıraktı. Bahçeşehir Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nde okuyan Erkam Aydar, Mustafa Sandal'ın takımına katılmayı tercih etti.

Mustafa Bozkurt'tan 'Kafama Sıkar Giderim'
(İZLE)
O Ses Türkiye'nin dün geceki bölümüne Ahmet Kaya şarkısı söyleyen yarışmacı Mustafa Bozkurt damga vurdu.

Star TV'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasına Gaziantep'ten katılan 23 yaşındaki Mustafa Bozkurt Ahmet Kaya'nın ünlü şarkısı 'Kafama Sıkar Giderim' ile jüriyi ve seyirciyi coşturdu. Gaziantep'te Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'nda okuyan Mustafa Bozkurt söylediği şarkıyla herkesi büyüledi.

ŞARKIYI TEKRAR ETTİ
Ahmet Kaya'nın 'Kafama Sıkar Giderim' şarkısını söyleyen yarışması slondan büyük alkış aldı. Seyircilerin isteği ile şarkısını tekrar söyleyen Mustafa Bozkurt, jüri üyelerinden Mustafa Sandal'ı seçti.

Yarışmacı Filiz Aydın Yaptığı Hareketlerle Jüriyi Şaşkına Çevirdi
(İZLE)

Star TV ekranlarında yayınlanan, jüri üyeliğini Murat Boz Hülya Avşar,Mustafa Sandal ve Hadise'nin yaptığı ' O Ses Türkiye ' adlı yarışma programında ilginç anlar yaşandı.

Hadise'nin takımına aldığı Filiz Aydın ilk önce tüm jüri üyelerini sevdiğini söyleyerek hepsini teker teker öptü fakat sonra ne olduysa bir anda çark edip eleştirmeye başladı ve jüri üyeleri şaşkınlığını gizleyemedi.

Neye uğradığını anlamayan Hadise, 'Senin tavrını anlayamadım. Geldin buraya birden show yaptın. Tekrar sahneye çıktın ne gerek vardı ' açıklamaları ile şaşkınlığını dile getirdi.

Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalış...
devamı
Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
27 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı