Murat Bardakçı kendi kanalına demediğini bırakmadı

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren tedavi gördüğü GATA'da hayatını kaybetti. Evren'i hayata geçmesiyle birlikte tüm kanallar canlı yayına geçti. Bu kanallardan biri de Habertürk Tv'ydi.
Murat Bardakçı Kenan Evren Tarihin Arka Odası Cumhurbaşkanı Habertürk 

Kenan Evren'in ölümüyle birlikte canlı yayına geçen Habertürk TV, Tarihin Arka Odası programını da geç başlattı.
Habertürk Tv'de Tarihin Arka Odası adlı programın geç başlayacağına dair alt yazı geçilmemesi ise Murat Bardakçı'yı fena halde kızdırırken, ünlü tarihçi Habertürk Tv yönetmenine set bir şekilde tepki gösterdi.

Bardakçı şu ifadeleri kullandı;

Yayına geç başladık malum. Kenan Evren vefat etmiş. Hep yorum yapılıyor ama biz sadece geleneğimize uyarak Allah rahmet eylesin diyeceğiz. Başka yorum yapmayacağız.

SANKİ FİZYON DENEYİ YAPIYORLAR

Mesajlarla nerede program diyorlar. Bir satır yazıyı yazamadık ekrana. Sanki fizyon deneyi yapılıyor. 3 bantta da Kenan Evren vefat etti yazıyor. Tarihin Arka Odası canlı yayından sonra denmiyor. Çünkü normal saatten 40 dakika sonra girebildi. Sizler de haklısınız. Bir yazıyı yazmak çok büyük iş.

BUNLARA 6 AY MUHABİRLİK YAPTIRACAKSIN

Ben hep söylüyorum televizyoncuları, müdürünü yardımcısını yönetmenini, rejisine 6 ay muhabirlik yaptıracaksın. Biraz gazetecilik öğrensinler. Bir yazıyı yazmak zor geliyor. Burada kaç yüz mail geldi. Hatta bir mailde 'Kenan Evren Tarihin Arka Odası'na da darbe yaptı' diyorlar. Sanki çok zor yazmak, nükleer test yapılıyor.

BEYAZ GAZETE
10 Mayıs 2015 Pazar günü yayınlandı