Latif Şimşek fena patladı

Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit adlı programın moderatörü Latif Şimşek, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a fena patladı.
Latif Şimşek Dinamit Selahattin Demirtaş 


Hürriyet gazetesi ve CNN Türk'ü iki yüzlü yayın yapmakla eleştiren Latif Şimşek, Ahmet Hakan'ı da köşesinde yazdığı 'Selahattin Demirtaş'a kısa ve açık bir mektup' başlıklı yazısı nedeniyle topa tuttu.

Latif Şimşek 'Ahmet Hakan seçimden önce Demirtaş'ı programa aldığında 'bak arkadaş seçimi kazanırsan, çek elini tetikten diyecek misin? bunlara, niye demedin? Saz çaldırdın onu şirin gösterdin. HDP'yi sempatik gösterdin. Oy topladın. Şimdi de çıkmışsın günah çıkarır gibi o günleri o yazdıklarını unutmuşsun kendini aklamaya çalışıyorsun. Selahattin Demirtaş'a kısa ve açık bir mektup yazarak. Ayıp! Tek kelimeyle en azından hiç bir şey yazma da hani bir atasözü var ya; 'bir şey biliyorsan konuş feyiz alsınlar, bilmiyorsan sus da adam sansınlar' diye. En azından bir süre bu konuyla ilgili bir şey yazmada adam sansınlar seni' dedi.

Seçimlerden önce HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı parlatmak için hiç bir fırsatı kaçırmayan Ahmet Hakan son olarak CNN Türk'te yayınlanan programında Demirtaş'a saz çaldırmıştı.



Latif Şimşek Hakkında
Latif Şimşek 01.05.1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez imam Hatip Lisesi (Şimdiki Tevfik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi) ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulu’na girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden baş...
devamı
Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
Selahattin Demirtaş Hakkında
Selahattin Demirtaş 1973 yılında Diyarbakır’da doğdu, ilkokul ve liseyi burada bitirdi. Lise sonrasında 9 Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu’nda okumaya hak kazanan Demirtaş, iki yıl okuduğu bu bölümden politik gerekçeler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Ardından bir kez daha girdiği üniversite yerleştirme sınavında Ankara Üniversite Hukuk Fakültesi’nde okumaya hak kazandı ve başkente taşındı. Hukuk Fakültesi’nden mez...
devamı
1 Ağustos 2015 Cumartesi günü yayınlandı