Karakaya: Fethullah Gülen, Başbakan'dan Özür Dilemeli

24 TV'de Murat Çiçek'in sunumuyla ekranlara gelen Açık Görüş'ün bu haftaki konuğu Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya oldu. Dersaneler konusunun konuşulduğu programda Karakaya, Fethullah Gülen'in Başbakan'a yönelik yaptığı firavun benzetmesi nedeniyle özür dilemesi gerektiğini belirtti..
Açık Görüş Hasan Karakaya Yeni Akit Gazetesi Fethullah Gülen Akit Gazetesi 


24'te yayınlanan ' Açık Görüş ' programında dershanelerin dönüşümü üzerinden hükümete karşı yürütülen kara propaganda konuşuldu.

Programa konuk olan Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya, Fethullah Gülen'e yakın medya organlarının hükümetin dershaneler konusundaki çalışmalarını eleştirirken kullandıkları üslubun son derece ağır olduğunu vurgulayarak, Fethullah Gülen'in bu konuda Başbakan'dan özür dilemesi gerektiğini söyledi… Hasan Karakaya, ' Bu ülkenin seçilmiş Başbakanı hakkında ağır ifadeler kullanıyorsan, bu hem iki vatandaştan birinin oyunu alarak iktidara gelen Başbakan'ı hem de ona oy veren insanları üzer. Sayın Fethullah Gülen'in özür dileyip bu gerilimi bitirmesi lazım. Bu gerilimi bitirecek olan Başbakan değil Fethullah Gülen'in kendisidir ' dedi…
21 Kasım 2013 Perşembe günü yayınlandı