İrem Derici'den ağza alınmayacak sözler!

Şarkıcı İrem Derici, ' Ben argo ve küfürlü konuşurum. Küfür etmek bir sanattır. 'Kadına yakışmaz' demeleri beni ilgilendirmez ' sözleriyle şaşırttı.
İrem Derici İngilizce Şarkıcı Rıza Esendemir 


Geçtiğimiz ay sonu Rıza Esendemir ile boşanan İrem Derici, önceki gece söz yazarı Ayla Çelik'le Arnavutköy Balıkçısı'ndaydı.

Dışarıda gazetecilerin olduğunu öğrenen popçu, önce lavaboya girdi, ardından alkolün etkisiyle gazetecilere şok açıklamalarda bulundu: Ne yapılır lavaboda iş...., s..tık işte!

Derici, sözlerini şöyle sürdürdü:

' Ben argo konuşur, küfür ederim. Küfür etmek bir sanattır. Kadınlara küfür yakışmaz demeleri beni ilgilendirmez. Bunların hepsi laga luga. '

İrem Derici, İngilizce 'Eskine mesaj atma' yazılı tişörtle eski eşine mesaj gönderdiği iddialarını da yalanladı: O işler bayat ladı artık.
İrem Derici Hakkında
Müziğe daha küçük yaşlarda ilgisi olan ve 4 yaşında org çalmaya başlayan sanatçı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunudur. O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır. İlk teklisini Kasım 2012'de çıkarmıştır. " Bensiz Yapamazsın " isimli single çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başlamıştır.Bensiz Yapamazsın'ın sözleri Özlem Küçükyılmaz, müziği ise Melih Kibar'a aittir.Ayrıca Melih Kibar'ın son bestesi olarak bilin...
devamı
20 Nisan 2016 Çarşamba günü yayınlandı